Μετακίνηση νεφροπαθών Πάρου στο Κ.Υ. - Νοσοκομείο Νάξου

05 Ιανουαρίου 2021 16:50

Σήμερα 5 Ιανουαρίου 2021, πληροφορηθήκαμε ότι το πρωινό δρομολόγιο της BLUE STAR από Πειραιά για Πάρο-Νάξο-Ιο-Θήρα θα διακοπεί από αύριο Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021.


Η παραπάνω ενέργεια θα προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στους δέκα (10) νεφροπαθείς της Πάρου διότι με την έως σήμερα ακτοπλοϊκή σύνδεση μετέβαιναν τρεις φορές την εβδομάδα στο νησί της Νάξου, με το πρωινό δρομολόγιο της BLUE STAR και επέστρεφαν με το απογευματινό της ίδιας εταιρείας, διότι στην Νάξο υπάρχει μονάδα αιμοκάθαρσης στο Κ.Υ. - Νοσοκομείο Νάξου.

Εκτιμούμε ότι θα πρέπει το αρμόδιο Υπουργείο να εξετάσει σοβαρά το σχετικό θέμα και να επιλύσει το πρόβλημα που δημιουργείται από την διακοπή του πρωινού δρομολογίου της παραπάνω εταιρείας.
Θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν τα πλοία που εξυπηρετούν την ενδοκυκλαδική διασύνδεση ή τα πλωτά σκάφη που μεταφέρουν ασθενείς στα νοσοκομεία των Κυκλάδων.

Σας παρακαλούμε να προβείτε στις δέουσες και άμεσες ενέργειες διότι διακυβεύεται η υγεία των συμπατριωτών μας νεφροπαθών.

 

Με εκτίμηση,

Ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας - Πρόνοιας - Κοιν. Μέριμνας Κυκλάδων
& Έπαρχος Π.Ε. Πάρου

Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos