Επαναλειτουργία γραφείου Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Πάρο

09 Φεβρουαρίου 2021 18:32

Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του ότι από σήμερα, 9 Φεβρουαρίου 2021, το γραφείο του Επιμελητηρίου στην Πάρο επαναλειτουργεί κανονικά.

Το γραφείο μας βρίσκεται στον Ποταμό Παροικιάς (θέση Μπουνταράκι) και το ωράριο λειτουργίας είναι 07.30-15.30.

Λόγω των μέτρων για την προστασία κατά της πανδημίας του κορωναϊού η εξυπηρέτηση των μελών μας γίνεται είτε μέσω του τηλεφώνου 22840 23031 είτε με e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για τις περιπτώσεις που είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία, η εξυπηρέτηση θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης με την υπεύθυνη του γραφείου, κα Κωνσταντίνα Μαύρη, λαμβάνοντας όλα τα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας.

Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού είναι 08.00-14.00

Το γραφείο του Επιμελητηρίου Κυκλάδων στην Πάρο δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2007 και εξυπηρετεί 2539 μέλη στα νησιά Πάρου και Αντιπάρου.
Διαθέτει πλήρη εξοπλισμό διασύνδεσης με τα κεντρικά γραφεία στη Σύρο αλλά και με τα γραφεία στα νησιά Άνδρο, Μήλο, Μύκονο, Νάξο, Σαντορίνη, Τήνο, καθώς και αίθουσα εκδηλώσεων χωρητικότητας 80 ατόμων.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos