Πατριωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Μαντώ Μαυρογένους Πάρου - Αντιπάρου: Απάντηση στην προβοκάτσια και την λάσπη της Λ.Σ Πάρου

23 Μαρτίου 2024 12:23

Παρά της Επαναλαμβανόμενες προσπάθειες της Λαϊκής Συσπείρωσης Πάρου, (στο παρασκήνιο αλλά και στο προσκήνιο) να αμαυρώσει τον νεοσύστατο "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ", με διάφορες ανακοινώσεις, επιστολές, άρθρα γεμάτα εμπάθεια, ανυπόστατους χαρακτηρισμούς, η απάντηση του Συλλόγου μας είναι μία:

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ, ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ.
ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ μόνο τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, την τήρηση του Καταστατικού του, δηλαδή, ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ & ΠΟΤΙΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΤΑ ΑΓΙΑ ΧΩΜΑΤΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
Καλούμε την Λαϊκή Συσπείρωση Πάρου, Να ανακαλέσει τους Συκοφαντικούς Χαρακτηρισμούς, Με τους οποίους το μόνο που εξυπηρετεί, είναι να δημιουργήσει ΠΑΘΗ, ΜΙΣΟΣ & ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ, ΔΙΧΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΤΟ Δ.Σ.
ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ ΠΑΡΟΥ ΑΝΤΙΠΑΡΟΥ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos