PAROSmag: Το πρωτοποριακό τρίγλωσσο περιοδικό που συστήνει την Πάρο και την Αντίπαρο στο τουριστικό κοινό εκδίδεται για δεύτερη συνεχή χρονιά!

23 Μαρτίου 2024 21:34

Καλοσχεδιασμένο σύμφωνα με όλες τις τεχνολογίες έντυπης αιχμής, πρωτοποριακό, καλαίσθητο, εύχρηστο, γραμμένο σε τρεις γλώσσες, ελληνικά, αγγλικά και γαλλικά, το νέο περιοδικό PAROSmag, εκδίδεται και κυκλοφορεί φέτος, ανανεωμένο και πλουσιότερο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, μετά τη μεγάλη επιτυχία της πρώτης περσινής έκδοσης και κυκλοφορίας!

Με καλογραμμένα άρθρα και φωτογραφίες, γνωρίζει την Πάρο και την Αντίπαρο στο τουριστικό κοινό, καθώς μέσα από τις σελίδες του ο επισκέπτης αποκτά μια ολοκληρωμένη εικόνα του τι εστί Πάρος και Αντίπαρος και τι μπορεί να κάνει σε αυτά τα δύο νησιά.

Αποτελεί free press περιοδικό. Διανέμεται δωρεάν σε συγκεκριμένα σημεία τουριστικής αιχμής καλωσορίζοντας τον τουρίστα και προτείνοντάς του τα high lights των δύο νησιών!

Συνιστά καινοτόμο και πρωτότυπο εκδοτικό εγχείρημα το οποίο προσθέτει αξία στα φιλόξενα background της Πάρου και της Αντιπάρου, προβάλλει, αναδεικνύει και διαφημίζει τα νησιά, αποτελώντας μια ποιοτική στο σύνολό της δουλειά που θέλγει αναγνωστικά και προσελκύει το ενδιαφέρον με την ποικίλη ύλη που διαθέτει.

Παρουσιάζοντας τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία της Πάρου και Αντιπάρου, μυεί τελικά τους τουρίστες που τις επισκέπτονται από τα πέρατα της οικουμένης στις φανερές ή κρυμμένες ομορφιές τους με μια ματιά!

Αποτελεί αξιόλογο έντυπο, καρπό συλλογικής, επιμελημένης δουλειάς, αντάξιο της φήμης των δύο νησιών, το οποίο έλειπε από τα μέχρι σήμερα εκδοτικά πεπραγμένα.

Το PAROSmag με τη δυναμική του, ήρθε για να μείνει, θα εκδίδεται ετησίως κάθε καλοκαίρι, και είναι εδώ για να συμβάλλει στην προσπάθεια ποιοτικής παρουσίασης της Πάρου και Αντιπάρου σε όσους τις αγαπούν και τις επισκέπτονται!

Κάντε τώρα διαφημιστική καταχώριση της επιχείρησής σας στο PAROSmag! Προβληθείτε σίγουρα, απλά και με επιτυχία στη δεύτερη έκδοση του περιοδικού που θα κυκλοφορήσει δωρεάν στην αρχή της επερχόμενης τουριστικής σεζόν. Λίγες θέσεις διαφημιστικής καταχώρισης έχουν απομείνει, γι΄ αυτό προλάβετε!
E – mail επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos