Πάρος: Επιτυχημένη επιχείρηση διάσωσης 85χρονου από άνδρες του Α.Τ. Πάρου και μέλη της ΕΟΔ

14 Ιανουαρίου 2014 23:17

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί της Κυριακής 12 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου που διεξάγονταν στην Παροικιά, όταν το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου δέχθηκε κλήση για τον 85χρονο Δ.Κ. που βρισκόταν εντός της οικίας του και δεν είχε δώσει σημεία ζωής για τρεις ημέρες.

Άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, μαζί με το ΕΚΑΒ, πήγαν στο σπίτι του 85χρονου που βρίσκεται πλησίον της Ζωωδόχου Πηγής στην παραλία της Παροικιάς και συνομίλησαν μαζί του χωρίς να τους ανοίξει την πόρτα. Τους είπε πως ήταν καλά και τους έδιωξε.

Σήμερα Δευτέρα 13 Ιανουαρίου, με πρωτοβουλία αυτή τη φορά των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, επισκέφθηκαν και πάλι το σπίτι του 85χρονου. Στις επίμονες εκκλήσεις των αστυνομικών ο 85χρονος δεν απαντούσε. Στη συνέχεια οι άνδρες του Α.Τ. Πάρου παραβίασαν παράθυρο του σπιτιού μπήκαν στο εσωτερικό του και βρήκαν τον 85χρονο πεσμένο κάτω από το κρεβάτι σε άθλια κατάσταση.

Αμέσως ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, αλλά δεν υπήρχε βάρδια για να έρθει να παραλάβει τον 85χρονο.

Τον ρόλο του ΕΚΑΒ για μια ακόμα φορά ανέλαβε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης - Παράρτημα Κυκλάδων που ειδοποιήθηκε από τους άνδρες του Α.Τ. Πάρου. Τρία μέλη της ομάδας (Γιώργος Μπαρμπαρήγος, Μηνάς Καλακώνας, Κώστας Χάλας) έφθασαν σε σύντομο χρονικό διάστημα στην οικία του 85χρονου και με το ασθενοφόρο της ομάδας τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας όπου παραμένει για νοσηλεία.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos