Δευτέρα, 25 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

Απαγορεύει την κατοχή κινητών τηλεφώνων των μαθητών μέσα στα σχολεία το υπουργείο Παιδείας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πρωτότυπη ως προς την σκηνική της παρουσίαση θεατρική παράσταση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουνίου, όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια πρωτότυπη ως προς την σκηνική της παρουσίαση θεατρική παράσταση, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το βράδυ της Κυριακής 24 Ιουνίου, όσοι βρέθηκαν στο λιμάνι της Αντιπάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με αφορμή τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας

Αγαπάμε τον τόπο μας, Νοιαζόμαστε για την Κοινωνία, Φροντίζουμε τους συνανθρώπους μας.
Στον Δήμο Πάρου, από κοινού, αιρετοί, διοίκηση και εργαζόμενοι συνεργαζόμαστε απρόσκοπτα για το όφελος όλων των πολιτών και εφαρμόζουμε μια κοινωνική πολιτική που νοιάζεται για την αξιοπρέπεια και την ευημερία των ευπαθών κοινωνικών ομάδων.

Στο πλαίσιο αυτό προάγουμε δράσεις και υλοποιούμε πολιτικές κοινωνικού χαρακτήρα και προσφοράς, αξιοποιώντας εθνικά και ευρωπαϊκά προγράμματα.

Το Κέντρο Κοινότητας είναι μια πρωτοποριακή δομή που σχεδιάστηκε από το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Με το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει και τις διευρυμένες κοινωνικές υπηρεσίες του, αναμένεται να φέρει δημιουργικές αλλαγές στον τρόπο εξυπηρέτησης των πολιτών.

Δηλώνοντας ενθουσιασμένος από τη συγκεκριμένη δομή και τη λειτουργία της, σας καλώ να στηρίξετε στο σύνολο το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Πάρου.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να φτιάξουμε έναν καλύτερο κόσμο και ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα το καταφέρουμε.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Περιφερειάρχης προέβη στην υπογραφή προγραμματικών συμβάσεων, με τα αντίστοιχα Δημοτικά Λιμενικά Ταμεία

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Eνημερώθηκε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., απογευματινές ώρες χθες, για περιστατικό αγνοούμενου 49χρονου αλλοδαπού επιβαίνοντα στο Ι/Φ ''ΧΑΝΤΑΚΑΣ'' Ν.Π. 9725 στη θαλάσσια περιοχή δυτικά βορειοδυτικά ν. Κύθνου, ο οποίος είχε νωρίτερα πέσει στο νερό προκειμένου να επιδιορθώσει δυσλειτουργία στην προπέλα του σκάφους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 217 του Ν.3463/2006 «Κύρωση του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων», σας προσκαλούμε σε ειδική δημόσια τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2018 και ώρα 19.00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μεγάλο διαγωνισμό για ηλεκτρονική καταγραφή, αποπαρασίτωση, εμβολιασμό και στείρωση των αδέσποτων ζώων προκήρυξε ο Δήμος Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Πρόδρομος Πάρου τίμησε με λαμπρές θρησκευτικές εκδηλώσεις στις 23 και 24 Ιουνίου, τη γιορτή του Αι- Γιάννη του Προδρόμου, πολιούχου του όμορφου χωριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην όμορφη παραλία της Αλυκής, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 23 Ιουνίου μια από τις μεγαλύτερες γιορτές της καλοκαιρινής λαογραφικής παράδοσης του τόπου μας, δηλαδή το Πανηγύρι του Αι – Γιάννη του Κλήδονα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos