Τρίτη, 28 Ιουλίου 2020 - Psts.gr
Για το πώς εξαπλώνεται ο κορονοϊός στην χώρα μας ενημερώνει και σήμερα, Τρίτη 28.07.2020, ο ΕΟΔΥ με γραπτή ανακοίνωση. Τα νέα κρούσματα, ο αριθμός των απωλειών και όλα τα δεδομένα για τον φονικό ιό στην Ελλάδα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κλοπές καταστημάτων κατά συρροή έχουν διαπραχθεί το τελευταίο διάστημα στο νησί της Πάρου.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Tο «Σχέδιο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας» (ΣΒΑΚ) ένα εργαλείο στρατηγικής σημασίας για το νησί της Μυκόνου, συζητήθηκε την Παρασκευή 24 Ιουλίου 2020 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, τηρώντας τα απαραίτητα μέτρα λόγω κορωνοϊού, στην αίθουσα της ΚΔΕΠΠΑΜ στο Ματογιάννι μεταξύ Δήμου Μυκόνου και εμπλεκόμενων φορέων.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Υπεγράφη στο Δημαρχείο Πάρου, η σύμβαση για την ανάθεση του έργου «Αποκατάσταση ΧΑΔΑ στο Πίσω Λιβάδι Μάρπησσας», ύψους 311.920,47 €. Η συνολική προθεσμία κατασκευής του έργου είναι οχτώ (8) μήνες και οι εργασίες θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο μετά το πέρας της τουριστικής περιόδου.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Την Τήνο επισκέπτεται σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων Γιώργος Λεονταρίτης, συνοδευόμενος από την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κυκλάδων κα Άδα Συμεοπούλου και στελέχη της υπηρεσίας, προκειμένου να επιβλέψουν έργα οδοποιίας ( ασφαλτοστρώσεις) που εκτελούνται στο νησί και χρηματοδοτούνται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε δημόσια έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 29η Ιουλίου 2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 19:00΄ στα γραφεία της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σύλληψη ημεδαπού για κατάληψη αιγιαλού στη Νάξο
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα της Τρίτης (28/07) έχει λίγα, αλλά πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια. Το Betarades.gr τα διάβασε καλά και προτείνει δυνατά προγνωστικά στοιχήματος σήμερα. Να τονιστεί, ότι οι στοιχηματικές επιλογές της ημέρας εντοπίζονται σε κορυφαίες αποδόσεις στην bet365

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Την 27-07-2020 το απόγευμα συνελήφθη στη Μήλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μήλου, 93χρονος ημεδαπός γιατί έπειτα από έρευνα που έγινε στην κατοικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- πιστόλια, -277- φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων και -6-μαχαίρια.(επισυνάπτεται φωτογραφία).
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Την 27-04-2020 το βράδυ συνελήφθησαν στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου - Ερμούπολης, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) ηλικίας 33 και 17 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκε και κατασχέθηκε αυτοσχέδιο τσιγάρο που περιείχε ποσότητα κάνναβης.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos