Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 - Psts.gr

Το ζήτημα της πρόσφατης διαρροής καυσίμου από το κουφάρι του ναυαγισμένου προ 20ετίας πλοίου Σαμίνα στις Πόρτες της Πάρου, δρομολόγησε την άμεση συνάντηση του Δημάρχου Πάρου κ. Μάρκου Κωβαίου με τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννη Πλακιωτάκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέμα λίγων 24ώρων είναι η δημοσιοποίηση της λίστας με τα κονδύλια που διοχετεύτηκαν στα ΜΜΕ για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» κατά του κορωνοϊού, δήλωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε τα ξημερώματα του Σαββάτου, η τράπεζα Alpha Bank ενημέρωσε τους πελάτες της τι συνέβη με τα μαζικά sms που δέχθηκαν αρκετοί για το e-banking τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέβερκουζεν εναντίον Μπάγερν Μονάχου στο «Ολίμπιασταντιον» του Βερολίνο στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας, χωρίς κόσμο φυσικά και με παράταση και πέναλτι σε τυχόν ισοπαλία.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Την 03-02-2020 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, 33χρονος μη νόμιμος αλλοδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα του Ανακριτή Πρωτοδικών Σύρου, για υπόθεση διακεκριμένων κλοπών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείο Εργασίας, σύμφωνα με την οποία ορίζεται η πληρωμή επιδομάτων αναστολών των συμβάσεων εργασίας μηνός Μαΐου 2020 έως τις 10/7/2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 13:37

Κρυστάλλινο… 4.35

Γράφει ο Κώστας Φίλιος

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Συνελήφθη χθες (3 Ιουλίου 2020) στη Σύρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σύρου-Ερμούπολης, ένας 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 13:28

Στοίχημα: Όλα για το «διπλό» ο ΠΑΟΚ!

Το Κουπόνι Πάμε Στοίχημα του Σαββάτου (04/07) είναι «καυτό» και βγάζει ωραία σημεία! Το Betarades.gr το διάβασε καλά και έχει τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος σήμερα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Στην cosmoONE ανέθεσε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Ρ.Α.Ε), την υλοποίηση και υποστήριξη ψηφιακής πλατφόρμας υποβολής και διαχείρισης αιτήσεων ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (Α.Π.Ε.).

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos