Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2021 - Psts.gr

Σε ένα πολύωρο θρίλερ εξελίχθηκε η διαδικασία της απολογίας των επτά αστυνομικών που εμπλέκονται στην υπόθεση της αιματηρής καταδίωξης στο Πέραμα, αποτέλεσμα της οποίας ήταν να χάσει τη ζωή του από πυροβολισμούς ένας 20χρονος Ρομά και να τραυματιστεί άλλος ένας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

1955. Σε ένα ανθρακωρυχείο του Βελγίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Διοίκηση του ΚΥ Πάρου, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον Δήμο Πάρου, αλλά και προσωπικά τον Δήμαρχο κ. Μάρκο Κωβαίο για την μέχρι τώρα συνεργασία και τη βοήθειά του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανησυχία έχει προκαλέσει η μεγάλη αύξηση στα κρούσματα της νόσου Covid – 19 η οποία σημειώθηκε στο νησί της Πάρου κατά τις τελευταίες μέρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέες μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο μέσω ΑΣΕΠ βάσει της προκήρυξης 8Κ/2021 που δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η «αυλαία» των φετινών αφίξεων κρουαζιερόπλοιων στο νησί της Πάρου, έπεσε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου με τον κατάπλου στην Παροικία του εντυπωσιακού κρουαζιερόπλοιου «La Belle de l΄Adriatique».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Αναλυτικά η γεωγραφική κατανομή των νέων κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 27 Οκτωβρίου 2021 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η ζωή του πιο διάσημου χορευτή του δυτικού κόσμου, αποτελεί την πρώτη ύλη για το έργο «Νιζίνσκι, Η προφητεία της φωτιάς» του Χριστόφορου Χριστοφή, το οποίο ανεβαίνει στο θέατρο «Tempus Verum – Εν Αθήναις», τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021, στις 21:00.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα πάντα ανατρέπονται. Η αγωνία κορυφώνεται, τα πάντα ανατρέπονται. Ο Αστέρης σκοτώνει τον Πέτρο, με αποτέλεσμα ο Σασμός να απομακρύνεται όλο και περισσότερο, μεταξύ των δύο οικογενειών.

Κατηγορία LIFESTYLE
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos