Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 - Psts.gr

Σύμφωνα με την μυθολογία, η Ηλέκτρα ήταν μία από τις Ωκεανίδες, κόρη του Τιτάνα Ωκεανού και μητέρα της θεάς Ίριδος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απέκλεισε νέο lockdown - Τόνισε ότι είναι απαραίτητη η τρίτη δόση εμβολιασμού - Είπε ότι η επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού συναντά «τείχος άρνησης» από σκληρές μειοψηφίες 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Λάσκος, μετά από «μεγάλη μάχη» για τη ζωή του. Την είδηση του θανάτου του γνωστοποίησε ο πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την περίοδο αυτή πραγματοποιείται έργο ασφαλτόστρωσης στη ζώνη λιμένος της Παροικίας, με σκοπό τον ευπρεπισμό και εξωραϊσμό της περιοχής αλλά και την καλύτερη πρακτική λειτουργικότητα του χώρου γύρω από το λιμάνι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρόγραμμα Αγώνων 6-7/11/2021

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στην ανακοίνωση ότι δεν θα παραστεί στις ενθρονίσεις των νεοχειροτονηθέντων μητροπολιτών Λαγκαδά, Καστορίας, Κιλκισίου, Περιστερίου και Θήρας προέβη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, δίνοντας το καλό παράδειγμα για την τήρηση των μέτρων κατά της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού, όπως έκανε γνωστό η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, σήμερα, μετά την ολοκλήρωση της δεύτερης μέρας των τακτικών εργασιών της για τον μήνα Νοέμβριο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2021 19:28

«Ανατομία ενός εγκλήματος»

Καθώς προετοίμαζα το αυριανό μάθημα στη Λογοτεχνία Γ΄ Λυκείου, επέλεξα ένα διήγημα από τα ωραιότερα του Κωνσταντίνου Θεοτόκη, το Πίστομα, το οποίο εντάσσεται στην ενότητα «Ανατομία ενός εγκλήματος». Η ενότητα αυτή εστιάζεται στον φόνο όχι μόνο ως μια πράξη ποινικά κολάσιμη και ηθικά αποτρόπαιη αλλά και ως μια ακραία ανθρώπινη κατάσταση συνυφασμένη με το δίπολο της ζωής και του θανάτου ως αποτέλεσμα βίαιης συμπεριφοράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο Μαρόκο πάει σήμερα η χάρη μου (ταυτόχρονα με το ματς στο Κατάρ που ανέβασα χτες πολύ πιο νωρίς) για την αναμέτρηση της Ρατζά Καζαμπλάνκα που υποδέχεται (πάντα χωρίς θεατές, αλλά σύντομα θα επιτραπεί πρόσβαση στο 50%) τη Ράπιντ Κεντ Ζεμ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Αυξημένης δυσκολίας εξετάσεις με στόχο την θωράκιση της διαδικασίας απονομής συντάξεων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δείτε αναλυτικά την κατανομή των κρουσμάτων ανά περιφέρεια σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos