Τρίτη, 13 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Χιλιάδες καθημερινοί επισκέπτες – αναγνώστες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας psts.gr, μας έχουν κατατάξει στην κορυφή της ενημέρωσης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στρώσεις παγωτού, καραμέλας, καραμελωμένων φουντουκιών.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

 O Αγαπημένος τραγουδοποιός και ερμηνευτής Ησαΐας Ματιάμπα , παρουσιάζει την πρόσφατη επιτυχία του «Μια ανάσα για δυο» σε ένα μοναδικό remix από τον Dj Danik, που κυκλοφορεί από την Qubi Music .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Το πιο φιλόδοξο οικονομικό σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μια πραγματική ανάσα για τα 12 κράτη-μέλη των οποίων τα εθνικά σχέδια ανάκαμψης, στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης (NextGenerationEU) εγκρίθηκαν σήμερα από το EcoFin, αρχίζει να «τρέχει».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο καθηγητής λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας, έκανε λόγο για απότομη κλιμάκωση του κορονοϊού και στα τέλη Αυγούστου, αν συνεχιστεί η εκθετική τάση, τότε τα κρούσματα μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα 20.000.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

To συναρπαστικό Euro 2020 ολοκληρώθηκε και πλέον η ποδοσφαιρική δράση μπαίνει στη νέα σεζόν 2021/2022, αρχής γενομένης από τα προκριματικά των Ευρωπαϊκών διασυλλογικών διοργανώσεων.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Διάβασε εδώ την πλήρη αξιολόγηση της netbet!

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Δείτε αναλυτικά όλες τις περιοχές που καταγράφηκαν νέα κρούσματα σήμερα Τρίτη 13/7:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.109, εκ των οποίων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνέντευξη στο Ράδιο Θεσσαλονίκη παραχώρησε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τους εμβολιασμούς των ανηλίκων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos