Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 - Psts.gr

Δύο θετικά κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στην ποδοσφαιρική ομάδα της Γαλατασαράι, τέσσερις ημέρες μετά το μπλόκο των ελληνικών αρχών στο «Ελ. Βενιζέλος».

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων των υποψηφίων της προκήρυξης του ΑΣΕΠ 7Κ/2021 για 144 μόνιμες προσλήψεις ΠανεπιστημιακήςΤεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα ΚΕΠ των δήμων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 16 Ιουλίου 2021 22:33

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" το Σάββατο 17 Ιουλίου 09:00-14:00 και από Δευτέρα 19 Ιουλίου έως Παρασκευή 23 Ιουλίου , από 09:00 έως 16:45 στην πλατεία Νάουσας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Ηλίας Μπόγδανος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε λίγες ημέρες αφότου διαγνώστηκε με κορονοϊό.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο τουρισμός έχει ανοίξει, πολλοί από τους περιορισμούς έχουν αρθεί και βρισκόμαστε ήδη στην καρδιά του καλοκαιριού αλλά και στην αρχή, σύμφωνα με τους ειδικούς επιστήμονες, του τέταρτου κύματος της πανδημίας με το παραλλαγμένο και πολύ μεταδοτικό στέλεχος Δέλτα του ιού να προελαύνει και να αυξάνει τις τελευταίες μέρες τα κρούσματα της νόσου Covid – 19 στη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπροστά στην κάμερα η επεισοδιακή καταδίωξη κυκλώματος δουλεμπόρων, ανοιχτά της Λευκάδας, από το Λιμενικό Σώμα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα συμπτώματα και τη χρονική τους πορεία σε ασθενείς με σύνδρομο long Covid, επιβεβαιωμένο ή ύποπτο, καταγράφει μεγάλη έρευνα που δημοσιεύθηκε στο EClinical Medicine του Lancet.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε «πανδημία των ανεμβολίαστων» εξελίσσεται το ξέσπασμα κορωνοϊού στις ΗΠΑ, σύμφωνα με την επικεφαλής του CDC, καθώς επιβαρύνεται η επιδημιολογική εικόνα της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα μέτρα για την αντιμετώπιση της ραγδαίας εξάπλωσης της μετάλλαξης Δέλτα ανακοίνωσε η κυβέρνηση. Ειδικότερα, σε ό,τι αφορά τα ταξίδια με πλοίο, οι επιβάτες κατά την επιστροφή τους από τα νησιά οφείλουν  να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αρνητικό διαγνωστικό έλεγχο. Αποδεκτό είναι και το self test εφόσον έχει πραγματοποιηθεί 24 ώρες πριν το ταξίδι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Όταν το χλιδάτο με φιμέ τζάμια και τρία καταστρώματα εντυπωσιακότατο γιότ με το όνομα «Helios 3» έδεσε στο λιμάνι της Πάρου το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουλίου, όλοι αναρωτήθηκαν ποιοι «κροίσοι» το νοίκιασαν για να φθάσουν στο νησί καθώς η ενοικίασή του κοστίζει εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ την εβδομάδα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos