Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει στον Παναθηναϊκό το τελευταίο δεκαήμερο.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Από τον Φεβρουάριο του 2023, οι νέες εκδόσεις του Google Chrome θα κυκλοφορούν μόνο για Windows 10 και νεότερες εκδόσεις των Windows.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Τετραήμερη περιοδεία στις τρεις από τις τέσσερεις Μικρές Κυκλάδες πραγματοποίησε ο Νίκος Συρμαλένιος από Κυριακή 23/10 έως Τετάρτη 26/10, με ενδιάμεσο σταθμό τη Νάξο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλλάζει το τοπίο ως προς τα ισχυρά κέρδη για τους τεχνολογικούς κολοσσούς, οι οποίοι βρίσκονται σε μια εποχή όπου δεν ανακοινώνουν, όπως παλαιότερα, συνεχή άνοδο των μετοχών τους ανά τρίμηνο.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Στις 7,5 μονάδες με αναγωγή επι των εγκύρων καταγράφει την διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ η μέτρηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Skai.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Οκτώ παρεμβάσεις για την Κοινωνική Κατοικία φέρνει το πρόγραμμα «Σπίτι μου», που παρουσίασε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης στο Υπουργικό Συμβούλιο.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

όμβα μεγατόνων» από την αλυσίδα φούρνων - εστιατορίων «Βενέτης», καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα βιωσιμότητας, με τον κίνδυνο κλεισίματος των καταστημάτων να είναι ορατός.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για να συναντήσει την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μια τρομακτική ασθένεια που μεταμορφώνει τα περιστέρια σε… ζόμπι έχει κάνει την εμφάνισή της στη Βρετανία, σκορπώντας την ανησυχία στους ειδικούς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τρία νησιά των Κυκλάδων βρέθηκαν στα 20 καλύτερα της Ευρώπης για φέτος, σύμφωνα με τους αναγνώστες του ταξιδιωτικού περιοδικού Conde Nast Traveller. Πρόκειται για τη Μύκονο, τη Σαντορίνη και την Πάρο που κατατάσσονται στην πρώτη δεκάδα, ενώ από την υπόλοιπη Ελλάδα διακρίσεις απέσπασαν η Κρήτη, η Κέρκυρα, η Ρόδος και η Κώς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos