Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 - Psts.gr


Προγράμματα για πάνω από 55.000 εργαζόμενους προωθεί ο ΟΑΕΔ με μισθό 933 ευρώ, ενώ την ίδια ώρα προετοιμάζονται αλλά έντεκα προγράμματα που θα τρέξουν μέχρι τέλος του χρόνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί ήταν 10, 39, 42, 8, 15 και τζόκερ ο αριθμός 2.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μία κατάθεση – βόμβα έρχεται για να ανατρέψει τα πάντα στη δίκη του Αστέρη, στη σειρά Σασμός. Όλοι είναι έτοιμοι για τη μεγάλη αυτή ημέρα, με τους Βρουλάκηδες και τους Σταματάκηδες να στέκονται ξανά απέναντι.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σταματούν τα έργα επέκτασης της COSCO στο λιμάνι του Πειραιά έπειτα από απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) σύμφωνα με τις οποίες κρίθηκε παράνομος ο τρόπος που υλοποιήθηκε συνολικά το Master Plan της COSCO.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μυστηριώδης, εξωτική, πολύβουη και πολύχρωμη φαντάζει στα μάτια των περισσότερων Ελλήνων η μακρινή Ινδία, η χώρα των 1,3 δισεκατομμυρίων ανθρώπων με τη διαφορετική κουλτούρα και τις μυθικές καταβολές.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη δημοσκόπηση του ΑΝΤ1 από την εταιρεία Marc η διαφορά της Νέας Δημοκρατίας από τον ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στις 9,3 μονάδες, με τους Έλληνες να απαντούν σε μία σειρά ερωτημάτων όπως για την κυβέρνηση που επιθυμούν, πότε θέλουν εκλογές, αλλά και τι τους ανησυχεί περισσότερο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Ανταρκτική σημειώθηκε ένα άνευ προηγουμένου κύμα καύσωνα αυτό το Σαββατοκύριακο, φτάνοντας σε ορισμένα σημεία τους -10 βαθμούς, σε μια εποχή του χρόνου που θα έπρεπε να ήταν -50 Κελσίου. Και στην περιοχή του Βόρειου Πόλου οι θερμοκρασίες ήταν 30 βαθμούς Κελσίου πάνω από το κανονικό λίγες μέρες πριν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λιγοστές οι επιλογές στο κουπόνι της Τρίτης (22/03), με το ενδιαφέρον να στρέφεται στις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας και της Σκωτίας, ενώ δράση έχουμε και στο πρωτάθλημα Αργεντινής.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Τρίτη, 22 Μαρτίου 2022 17:29

Φουλ του Over στην Ευρωλίγκα!

Η τελευταία «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα έχει στο πρόγραμμα σπουδαίους αγώνες με φόντο την οκτάδα της διοργάνωσης. Απόψε αγωνίζεται και ο χωρίς κίνητρο Παναθηναϊκός, ο οποίος υποδέχεται την Μπάγερν, στο ΟΑΚΑ.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο βουλευτής Νίκος Συρμαλένιος κατέθεσε αναφορά την κοινή επιστολή της Α’ ΕΛΜΕ Κυκλάδων, της ΕΛΜΕ Επαρχείου Θήρας και της ΕΛΜΕ Πάρου – Αντιπάρου, με την οποία ζητούν

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos