Δημοτική Κοινότητα Πάρου

20 Ιουνίου 2021 15:39

Η Κοινότητα Πάρου, με σεβασμό στον θεσμό που υπηρετεί και τους πολίτες που εκπροσωπεί, αρνήθηκε από την πρώτη στιγμή να συνταχθεί με την προτροπή της Δημοτικής Αρχής υπέρ του αιτήματος διαφημιστικής εταιρείας για την προώθηση αλκοολούχου ποτού και να συγκαλέσει συνεδρίαση του Συμβουλίου με την επίφαση του επείγοντος.

Εκφράσαμε την διαφωνία μας ως προς την προσέγγιση και στην ουσία μίας τέτοιας συμβατικής δέσμευσης με προωθητικές ενέργειες και ανταποδοτικά "οφέλη" που δεν επωφελούν σε τίποτα το νησί.

-Προωθητικές ενέργειες και διαφημιστικά υλικά στο λιμάνι και στο παραλιακό μέτωπο που αλλοιώνουν τον παραδοσιακό χαρακτήρα της Πάρου και την ταυτίζουν, διεθνώς, με ένα ποτό. Είναι αυτό τουριστική προβολή του νησιού;

- Ανταποδοτικά "οφέλη" -έξυπνα ηλιακά παγκάκια και φωτιστικά με την σηματοποίηση του προϊόντος- τη στιγμή που όλοι οι Δήμοι προβαίνουν σε αναπλάσεις, ευπρεπισμό και δράσεις αναβάθμισης χωρίς πολυδάπανες μελέτες ακόμη και με ιδίους πόρους . Τα χρηματοδοτικά εργαλεία είναι διαθέσιμα. Οι προτάσεις της Κοινότητας υπάρχουν. Εμείς τί περιμένουμε;

Το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε την σωστή απόφαση απορρίπτοντας κατά πλειοψηφία μία πρόταση που μόνο αρνητικό αντίκτυπο θα είχε στο νησί μας.

Η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Πάρου

Μαργαρίτα Αργουδέλη

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos