Σάββατο, 02 Δεκεμβρίου 2017 - Psts.gr

Ανησυχητικές διαστάσεις λαμβάνει η ιλαρά στη χώρα μας. Παρά τις προσπάθειες θωράκισης ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού αλλά και τις εκκλήσεις των ειδικών για εμβολιασμό, τα νέα περιστατικά της νόσου καταγράφουν συνεχή αύξηση, βάζοντας για τα καλά την Ελλάδα στον ευρωπαϊκό χάρτη με τις χώρες στις οποίες είναι σε εξέλιξη η επιδημία ιλαράς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Περάματος, πρωινές ώρες σήμερα, από τον εργοδηγό συνεργείου το οποίο εκτελεί εργασίες σε Ε/Γ – Ο/Γ πλοίο στη μεγάλη δεξαμενή του ΟΛΠ στο Πέραμα, ότι 52χρονος εργαζόμενος και ενώ βρισκόταν εξωτερικά του πλοίου επί της δεξαμενής, πριν την έναρξη των εργασιών, έχασε τις αισθήσεις του .

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χαμός σε πτήση από Σύρο για Αθήνα – Έβγαλαν εισιτήριο και έφτασαν λιγότεροι και χωρίς αποσκευές!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυξημένη σε σχέση με τα περσινά επίπεδα, εμφανίζεται η κίνηση επιβατών και οχημάτων κατά το μήνα Νοέμβριο που μόλις μας πέρασε, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία των Λιμενικών Αρχών Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μάρπησσα Πάρου έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τις λαμπρές γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οι οποίες φέτος θα έχουν μοναδικό χαρακτήρα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για μια φορά ακόμη βρισκόμαστε αντιμέτωποι σε μια πολιτική περικοπών που πλέον χωρίς κανένα ενδοιασμό αγγίζει και το ευαίσθητο ζήτημα της παράλληλης στήριξης των μαθητών μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απόλυτη συμμετοχή διεξήχθη η φθινοπωρινή εσωτερική ημερίδα του ΑΟΜυκόνου για τους μικρούς αθλητές και αθλήτριες.του συλλόγου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Πάρου, δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους της Αντιπάρου να παρακολουθήσουν, να εκπαιδευτούν και να γνωρίσουν την χρήση του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, στο πλαίσιο της ανάδειξης και προώθησης των τοπικών προϊόντων, συμμετέχει με δικό της περίπτερο στο 9ο Φεστιβάλ Ελληνικού Μελιού και Προϊόντων Μέλισσας, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στον Πειραιά στις 1, 2 και 3 Δεκεμβρίου 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πέρσι η Πάρος και η Αντίπαρος έχασαν την ευκαιρία ίδρυσης ειδικού Γυμνασίου λόγω της ανικανότητας της δημοτικής αρχής της Πάρου να διεκπεραιώσει όπως έπρεπε τα διαδικαστικά ζητήματα, παρά την ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos