Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2021 - Psts.gr

Ξεκολλάει μετά από οκτώ χρόνια ένα ακόμη μεγάλο έργο, καθώς επιταχύνεται η υλοποίηση του έργου της Υποθαλάσιας Ζεύξης Σαλαμίνας-Περάματος, που θα δώσει «ανάσα» στο νησί -καθώς θα μπορούν πλέον να γίνονται χιλιάδες μετακινήσεις καθημερινά-, αναβαθμίζοντας ταυτόχρονα ολόκληρη τη Δυτική Αττική.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εντείνονται οι προσπάθειες στη Διώρυγα του Σουέζ για την αποκόλληση του γιγαντιαίου πλοίου μεταφοράς κοντέινερ Ever Given, μετά την αποτυχία της τελευταίας απόπειρας για να δοθεί τέλος στο «έμφραγμα» που έχει προκαλέσει αναταραχή στην παγκόσμια οικονομία, προκαλώντας προβλήματα σε αμέτρητες αλυσίδες προμηθευτών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο της βελτίωσης της καθημερινότητας και της ενθάρρυνσης των αθλητικών δραστηριοτήτων, ο Δήμος Μυκόνου προχώρησε στην εγκατάσταση 10 οργάνων άθλησης ενηλίκων εξωτερικού χώρου στο γήπεδο της Άνω Μεράς.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οαναπληρωτής υπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, έκανε γνωστό για ποιους πολίτες θα είναι υποχρεωτικό το εβδομαδιαίο self test.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά την Αττική ακολουθούν οι Θεσσαλονίκη που καταγράφηκαν 167 νέες μολύνσεις και η Αχαΐα με 68 νέες μολύνσεις

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: 1.496 κρούσματα σήμερα 26/3 – 53 νέοι θάνατοι, στους 707 οι διασωληνωμένοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Άγριες Μέλισσες, η τηλεοπτική σειρά που έχει καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό, έρχεται τη Δευτέρα 29 Μαρτίου με νέα συγκλονιστικά επεισόδια. Τι θα δούμε στα επεισόδια της επόμενης εβδομάδας.

Κατηγορία LIFESTYLE

Σε ακόμη μία σπουδαία συνεργασία προχώρησε η Καίτη Λιβανού.

 

Η γνωστή ερμηνεύτρια του νησιώτικου τραγουδιού, μετά τα δύο της τραγούδια, που έφεραν την υπογραφή του θρύλου του λαϊκού πενταγράμμου, Χρήστου Νικολόπουλου, ερμηνεύει ένα τραγούδι, το οποίο έχει τη σφραγίδα του καταξιωμένου μαέστρου, Γιάννη Κουρκουμέλη, τόσο στη μουσική όσο και στους στίχους.

 Το νέο single της Καίτης Λιβανού, η οποία μετράει 29 χρόνια στο πεντάγραμμο με 11 δισκογραφικές δουλειές και δύο χρυσούς δίσκους, έχει τίτλο «Γύρω ερημιά».

 Πρόκειται για ένα βαθιά συναισθηματικό τραγούδι, που περιγράφει πώς βιώνει κάποιος την απώλεια, και το οποίο ο κόσμος αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή.

 Το τραγούδι «Γύρω ερημιά» οπτικοποιήθηκε από τον Βασίλειο Παρούση. Κυκλοφορεί από την Orfeas Group και από το κανάλι All Greek Songs στο Youtube.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H υπόθεση της απόπειρας αρπαγής 16χρονου στην Πάρο από δύο ενήλικες την Δευτέρα 15 Μαρτίου, πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Aνακοινώνουμε προς τους δημότες και κατοίκους της Αμοργού και ιδιαίτερα προς τους κατοίκους του οικισμού «Νερά» στα Κατάπολα και τους χρήστες του δρόμου στο Ξυλοκερατίδι, ότι την 1-4-2021 έχει προγραμματιστεί η έναρξη των εργασιών του έργου: «ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos