Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 - Psts.gr
Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024 23:35

H Πα.Δ.Ε.Ε. στην Ελληνική Βουλή

Ανήμερα της επετείου των 50 ετών από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στην Χώρα μας, πραγματοποιήθηκε μία εξαιρετικά σημαντική συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ελληνισμού της Διασποράς με θέμα την Ενημέρωση των Μελών της Επιτροπής από τον Πρόεδρο και μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΔΕΛ (Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Έργων του Λόγου), όπως αυτό προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 9ης και 10ης Ιουλίου 2024 και συγκροτήθηκε σε σώμα, έχει ως ακολούθως:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού παρευρέθηκε χθες στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για τη 50η Επέτειο από την Αποκατάσταση της Δημοκρατίας.



Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 25-07-2024/05.00’ το πρωί στην επαρχιακή οδό Μεσσαριάς - Καμαρίου στην Θήρα, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο οδηγούμενο από 23χρονο αλλοδαπό συγκρούστηκε μετωπικά με δίκυκλη μοτοσυκλέτα που οδηγούσε 66χρονος ημεδαπός. Αποτέλεσμα της

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-07-2024 το μεσημέρι συνελήφθησαν στη Θήρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, ένας 41χρονος αλλοδαπός και τρείς ημεδαποί ηλικίας 37, 49 και 50 ετών, οι οποίοι προέβαιναν σε παράνομες οικοδομικές εργασίες. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 41χρονος διέμενε και εργαζόταν παράνομα στην χώρα μας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 24-07-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 30χρονος ημεδαπός ο οποίος λειτουργούσε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος αναπαράγοντας μουσική πέραν του προβλεπόμενου ωραρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 23/7 συζητήθηκε στο Δημοτικό συμβούλιο το εξ αναβολής θέμα του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδίου (ΤΠΣ).

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην εκδήλωση του Παντείου Πανεπιστημίου για τη “Δημιουργία Δικτύου Παρατήρησης της Ενάλιας Πολιτιστικής κληρονομιάς στην Ελλάδα - HER-SEA” παραβρέθηκε σήμερα Πέμπτη 25/7/2024 ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Στέφανος Γκίκας, όπου πραγματοποίησε ομιλία με θέμα: “Πολιτισμός, ενάλιες αρχαιότητες και εδαφική συνοχή : στοχεύοντας στην ενίσχυση των συντελεστών ήπιας ισχύος”.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τέλος έλαβε η αγωνία για τους μαθητές που έδωσαν Πανελλήνιες, καθώς πριν από λίγο ανακοινώθηκαν οι Βάσεις 2024.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Από ποιες χώρες προέρχονται οι περισσότεροι ενδιαφερόμενοι να αγοράσουν ακίνητο στις Κυκλάδες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos