Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 - Psts.gr
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2024 16:48

Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό στη Σύρο

Τις πρωινές ώρες σήμερα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σύρου για τροχαίο ατύχημα επί της παραλιακής οδού Ερμούπολης, στην ακτή Στρατάρχου Παπάγου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκτός από την Κατερίνα Σακελλαροπούλου έγινε σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων του πρωθυπουργού στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το Υπουργείο Πολιτισμού, δια της Εφορίας Αρχαιοτήτων Κυκλάδων και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης διοργανώνουν την αρχαιολογική έκθεση με τίτλο Κυκλαδίτισσες: Άγνωστες ιστορίες γυναικών των Κυκλάδων , που θα παρουσιαστεί στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, στο Μέγαρο Σταθάτου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μειωμένα έσοδα στον τζίρο των καταλυμάτων και εστίασης τον Ιούλιο σε Μύκονο, Σαντορίνη και Σύρο κατέγραψε η ΕΛΣΤΑΤ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνιμο «χαράτσι» επιβάλλεται πλέον στις… βάρκες βάσει νόμου που κρατά από το μακρινό 1975. Σχεδόν 100.000 άτομα, τα οποία κατέχουν βάρκες και σκάφη αναψυχής, θα πρέπει να πληρώσουν έως και 200 ευρώ στην Εφορία έως το τέλος του τρέχοντος μήνα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αν είστε άνω των 30 ετών, σίγουρα θυμάστε τον τραγουδιστή των Rolling Stones Μικ Τζάγκερ με ένα τσιγάρο στα χείλη και ένα ποτό στο χέρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα συστατικό στη βαφή μαλλιών που χρησιμοποιούσε μια Γαλλίδα, προκάλεσε την ανάπτυξη αμφιβληστροειδοπάθειας, μιας πάθησης που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε τύφλωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ένα άτομο διέσχισε με τα πόδια την απόσταση από την Ασία στην Ευρώπη σε τόσο μεγάλο υψόμετρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Κλείδωσε» χρηματοδότηση 80 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης - Οι προϋποθέσεις και οι ωφελούμενοι

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο πρώτος σκόρερ του Μουντιάλ 1990 ήταν αντιμέτωπος με καρκίνο του παχέος εντέρου από το 2022

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos