Τριήμερο Εκδηλώσεων από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου

02 Μαϊος 2011 17:46

Τριήμερο Εκδηλώσεων από το Σύλλογο Γυναικών Νάουσας Πάρου

Τριήμερο εκδηλώσεων ετοιμάζει ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου.

Έτσι την Παρασκευή 6-5-2011 & το Σάββατο 7-5-2011 η Θεατρική του Ομάδα θα ανεβάσει το έργο της κας Φρόσως Γαβαλά "Το Ξόρκι", ενώ την Κυριακή 8-5-2011 θα τιμήσουμε όλες τις Μητέρες με ένα έργο για τη γιορτή της μητέρας με τίτλο: "Η μηλιά και το μήλο", του εκπαιδευτικού Παναγιώτη Σπύρου, σε συνεργασία με τη Θεατρική Παιδική Συντροφιά του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου.

Οι εκδηλώσεις και των τριών ημερών θα πραγματοποιηθούν στις 8:00 μ.μ., στην αίθουσα "Α.Μ.Ε.Σ. Νηρέας" στη Νάουσα Πάρου. Σας περιμένουμε όλους.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ανθούλα Θεοδωράκου


"Η μηλιά και το μήλο", ένα έργο για τη γιορτή της μητέρας.

Ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου αποφάσισε να παρουσιάσει φέτος κάτι διαφορετικό, στα πλαίσια των εκδηλώσεων για τη "Γιορτή της Μητέρας". Έτσι, με τη συνεργασία της Θεατρικής Παιδικής Συντροφιάς του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας Πάρου, θα ανεβάσει στη σκηνή της αίθουσας του "ΑΜΕΣ ΝΗΡΕΑΣ" την Κυριακή 8 Μαΐου 2011 και ώρα 8:00 μ.μ. το έργο του εκπαιδευτικού Παναγιώτη Σπύρου, (γραμμένο ειδικά για την ημέρα και την εκδήλωση αυτή): "Η μηλιά και το μήλο", με ελεύθερη είσοδο. Σας περιμένουμε όλους και αφήνουμε τον ίδιο το δημιουργό να μιλήσει για το έργο:

<<λίγα λόγια για το έργο

Τέσσερα παιδιά μας αφηγούνται το παραμύθι της μηλιάς.

Η μηλιά θυμάται κάθε όμορφη και άσχημη στιγμή παρέα με τα μηλαράκια της στα κλαδιά της, ενώ παράλληλα ανθρώπινες μορφές βιώνουν τα ίδια συναισθήματα με τη μηλιά.

...

Μία πορεία από τη στιγμή που εμφανίζονται τα μήλα στα κλαδιά της μέχρι και κείνη τη στιγμή που ξαναμένει μόνη δίχως αυτά...

Άραγε, πόσες ομοιότητες με τη μηλιά;

Παιδί και μητέρα

Δύσκολο να στοχεύεσαι κάθε λεπτό τι έχει στο μυαλό της η μητέρα όταν σου λέει «για το καλό σου παιδί μου».

Δύσκολο να καταλάβει μία μητέρα ότι το παιδί της μεγαλώνει.

...

Παιδί και μητέρα, μία σχέση ιδιαίτερη και μοναδική.

Με συγκρούσεις, με τρυφερότητα, με απογοήτευση, με χαρά, με λύπη.

Αμέτρητες οι στιγμές επαφής και στοργής. Μα, μη μετρήσιμες παράλληλα καθώς δεν πρόκειται για μία ποσοτική ανταλλαγή υποχρεώσεων αλλά για μία ποιοτική εξέλιξη της ανθρώπινης φύσης.>>

για το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου

Ανθούλα Θεοδωράκου

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos