Ημέρα Πολιτισμού στην Νάουσα, οι νέοι εν δράσει…

07 Ιουνίου 2011 15:34

Είναι πολύ παρήγορο να βλέπει κανείς, σε τέτοιες εποχές, τους νέους της Πάρου να ασχολούνται με τον πολιτισμό και να παρουσιάζουν την δουλειά μιας χρονιάς στους γονείς, τους φίλους αλλά και

τους επισκέπτες του νησιού.

Η Ημέρα Πολιτισμού φέτος διοργανώθηκε στο προαύλιο της εκκλησίας της Παναγίας στην Νάουσα, το Σάββατο 4 Ιουνίου. Ο χώρος γέμισε από παιδικές φωνές αλλά και μεγάλους που ήλθαν για να δουν τι μπορούν να κάνουν τα παιδιά τους.

Οι σημαντικότερες στιγμές της διοργάνωσης:

- Τραγούδια της Κέρκυρας, από την Χορωδία Νάουσας με ζωντανή μουσική, υπό την διεύθυνση της μουσικού Φένιας Θεοφίλου. Η Χορωδία εντυπωσίασε το κοινό που την καταχειροκρότησε, παρατηρώντας ότι γίνεται δουλειά σε βάθος όλα τα τελευταία χρόνια.

- «Κρουαζιέρα στον κόσμο» από την Παιδική Θεατρική Ομάδα σε σκηνοθεσία Υπ. Ρούσσου. Οι μικροί ηθοποιοί απέδωσαν το κείμενο και τις χορογραφίες από διάφορες περιοχές του κόσμου αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

- Χοροί της Θάσου, των Δωδεκανήσων, των Κυκλάδων και της Πάρου από μικρές και μεγάλες ομάδες του Συλλόγου που συνοδεύτηκαν από ζωντανή μουσική που έπαιξαν οι Μανώλης Δελέντας, Μαρουσώ Μενέγου, βιολί, Παναγιώτης Μενέγος, λαούτο, Ελένη Τσουνάκη, Άννα Ρούσσου, τραγούδι.

Ήταν μια ξεχωριστή εκδήλωση που ευχαρίστησε τον κόσμο και έδωσε παρήγορα μηνύματα για το μέλλον.

Η επόμενη εκδήλωση του Συγκροτήματος «Νάουσα Πάρου» θα γίνει το Σάββατο 18 Ιουνίου, στις 9 μ.μ. στην Νάουσα με πολύ χορό και τραγούδι.

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos