Σύλλογος Γυναικών Νάουσας

13 Μαρτίου 2012 01:20

Mε αφορμή την "Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας" ο Σύλλογος Γυναικών Νάουσας Πάρου διοργάνωσε

την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012, ομιλία με θέμα: "<Χαμένοι στη Μετάφραση>-εξελίσσοντας τη σχέση μας ως ζευγάρι". Το θέμα ανέπτυξε, με τη βοήθεια και φυσικά τη συμμετοχή του πολυπληθούς κοινού που παρακολούθησε την ομιλία, η κα Κυριακή Πολυχρόνη, ψυχοθεραπεύτρια Ζεύγους-Οικογένειας (Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου)-πρόεδρος Ευρωπαϊκής Εταιρίας Θεραπείας Οικογένειας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος κ. Μάρκος Κωβαίος, ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νάουσας κ. Χρήστος Αλιφιέρης, η πρόεδρος της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. κα Άννα Κάγκανη, εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων. Η εκδήλωση βέβαια συνεχίστηκε μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες σε μεζεδοπωλείο της Νάουσας!

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Γυναικών Νάουσας Πάρου θα ήθελε να ευχαριστήσει όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης: Φυσικά την κα Πολυχρόνη για την άμεση αποδοχή της πρόσκλησης, τους επαγγελματίες, τα μέλη του Νηρέα και φυσικά τα μέλη μας που στηρίζουν τόσα χρόνια τις ιδέες μας.

Για το Δ.Σ. του Συλλόγου

Ανθούλα Θεοδωράκου

{plusone lang=el}

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos