Ένα ξεχωριστό Σαββατόβραδο απόλαυσαν εκατοντάδες Παριανοί

15 Ιουλίου 2015 12:15

Ένα ξεχωριστό Σαββατόβραδο απόλαυσαν εκατοντάδες Παριανοί και επισκέπτες του νησιού που παραβρέθηκαν στην αναβίωση της πεζότρατας στην παραλία της Ζωοδόχου Πηγής. Άλλη μια πετυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Πάρου, η Δημοτική Κοινότητα Πάρου και η Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. αγκαλιάστηκε θερμά από τους παραβρισκόμενους.

Την ώρα του ηλιοβασιλέματος αφού καλάραμε και γεμίσαμε το δίχτυ μας με ζωντανό ψαράκι, μπήκαν μπροστά τα τηγάνια και η μουσική. Η βραδιά απέκτησε άρωμα θαλασσινών, το φρεσκοτηγανισμένο ψάρι και το ντόπιο κρασί μοιράστηκαν στον κόσμο και το κέφι άναψε γρήγορα. Η προγραμματισμένη για τη βραδιά συναυλία μετατράπηκε σε ένα αυθόρμητο γλέντι που συμμετείχαν όλοι οι παρευρισκόμενοι ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες που με τους ήχους του λαούτου και του βιολιού γλέντησαν μέχρι αργά.

Ευχαριστούμε από καρδιάς το Λιμεναρχείο Πάρου, το Σωματείο Επαγγελματιών Αλιέων Πάρου, το Σύλλογο Φίλων Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας και το Σύλλογο Γυναικών Πάρου «Αρηίς» και όλους τους εθελοντές για την πολύτιμη βοήθεια τους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Βασίλη Δαφερέρα, Γιώργο Μαύρη, Στέλιο Μαλατέστα και την παρέα τους που μας προμήθευαν συνέχεια ζεστό καλοτηγανισμένο ψαράκι.

Η προσφορά σας αυτή ιδιαίτερα στις δύσκολες σημερινές οικονομικές συνθήκες που βιώνει η χώρα μας και κατά συνέπεια και το νησί μας, αποδεικνύει την ευαισθησία με την οποία προσεγγίζετε τις δράσεις μας που αποσκοπούν στο κοινό όφελος και ταυτόχρονα μας δίνουν δύναμη και αισιοδοξία να συνεχίσουμε ακόμη εντονότερα την προσπάθεια για την πολιτισμική αναβάθμιση και προβολή της πλούσιας κληρονομιάς του τόπου μας.

Ευελπιστούμε ότι και στο μέλλον θα σας έχουμε αρωγούς και πάντα δίπλα μας γιατί μαζί μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.

Ο Πρόεδρος Ο Πρόεδρος

του Δ.Σ. της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π. της Δ/Κ Πάρου

Αθανάσιος Μαρινόπουλος Παναγιώτης Ιορδάνης

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos