Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και τη χορωδία του Ωδείου Μυθωδία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συναυλία με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και τη χορωδία του Ωδείου Μυθωδία στο Πάρκο Πάρου (Θέατρο Αρχίλοχος) την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2024.

Μία μοναδική συναυλία αφιερωμένη στον Βαγγέλη Παπαθανασίου, με τον Λουδοβίκο των Ανωγείων και τους μουσικούς του. Συμμετείχε η χορωδία του Ωδείου Μυθωδία υπό τη διεύθυνση της Μαρουλίας Κοντού. Διοργάνωση: "Πάρκο Αρχαίων Λατομείων Μαρμάρου Πάρου" ΑΜΚΕ, με την υποστήριξη του Δήμου Πάρου και του Πάρκου Πάρου.

Στο μουσικό αυτό ταξίδι ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, μαζί με τους εξαίρετους μουσικούς του Μαρίνα Δακανάλη (τραγούδι), Δημήτρη Καραμούζα (κιθάρα), Μανώλη Μπαρδάνη (φισαρμόνικα), Στεφανία Χαρίση (κλαρινέτο) και Εμμανουέλα Μαριούλα (αφήγηση) μας ταξίδεψε μελωδικά στη γενέτειρά του, την Κρήτη, αλλά και στην Πάρο. Το κοινό απόλαυσε, εκτός από τις ιδιαίτερες συνθέσεις, το αστείρευτο χιούμορ του Λουδοβίκου μέσα από τις αφηγήσεις και τα βιώματα του από την Κρήτη.

parkoparou loudovikos1

parkoparou loudovikos2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos