×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 932
Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2014 - Psts.gr

Ολόκληρη η Πάρος στη σκιά των φτερωτών γιγάντων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καλούνται όλοι οι φορείς και οι πολίτες να συμμετάσχουν στην Ολομέλεια του Συντονιστικού για τη Υγεία, την Κυριακή 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αυτοκτόνησε επαγγελματίας που δραστηριοποιείτο στη Νάουσα της Πάρου κατά τα τελευταία περίπου επτά χρόνια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη συγκρότηση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, που έγινε στις 09/10/13 και που μετείχα για πρώτη φορά, μου προτάθηκε να καταθέσω προτάσεις που αφορούν το κυκλοφοριακό στη πόλης της Παροικιάς και γενικότερα για το νησί της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Θεατρική Ομάδας Νάουσας Πάρου /Παιδική-Εφηβική Σκηνή συνεχίζοντας την πολιτιστική της  δράση παρουσιάζοντας σε μικρούς και μεγάλους το έργο

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στη φάση της ολοκλήρωσης βρίσκονται οι διαδικασίες για την υλοποίηση της ίδρυσης και  λειτουργίας κοινωνικού παντοπωλείου στη Σύρο μετά την κατάρτιση του καταστατικού του, το οποίο θα συμπεριληφθεί ως θέμα στην επόμενη συνεδρίασή του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ενημερώθηκε, απογευματινές ώρες χθες, η Λιμενική Αρχή Τήνου, για ύπαρξη πτώματος άνδρα αγνώστων στοιχείων, στην παραλία Βαθύ Τήνου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περισσότεροι από 440.000 άνεργοι θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από επιδοτούμενα προγράμματα απασχόλησης και κατάρτισης, με τον προϋπολογισμό των δράσεων να αγγίζει το ποσό του 1,5 δισεκατομμυρίου ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ως το «ισχυρό χαρτί» του κυβερνώντος κόμματος προβάλλεται πλέον από τη ΝΔ ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντ. Σαμαράς, ο οποίος και αναλαμβάνει το μεγαλύτερο βάρος για την ανατροπή της δημοσκοπικής εικόνας που εμφανίζει σήμερα το κόμμα του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το πρώτο μέρος της ταινίας του εκκεντρικού Λαρς Φον Τρίερ «πλημμυρίζει» σεξ τη μεγάλη οθόνη, παρότι θα προβληθεί στις αίθουσες με «κομμένη» μισή ώρα υλικού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos