Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2015 - Psts.gr

Για την εντυπωσιακή απήχηση που είχε η παρουσίαση του Νοτίου Αιγαίου στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Λονδίνου World Travel Market, μίλησε στους δημοσιογράφους ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, στην διάρκεια συνέντευξης Τύπου, σήμερα το πρωί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την Κυριακή 15/11 θα πραγματοποιηθεί η πεζοπορία του Χορευτικού Ομίλου Νάουσας για το μήνα Νοέμβριο, στη διαδρομή Aρχαία Λατομεία - Βουνιά - Θαψανά - Μαράθι, (μήκος διαδρομής: περίπου 11 χιλιόμετρα, διάρκεια: 3 ώρες, βαθμός δυσκολίας: μεσαίος).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετά από 10 επιτυχημένες παραστάσεις ο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μπόστ έκλεισε τον κύκλο στην Πάτμο. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Αρχίλοχος» ευχαριστεί θερμά όλους τους ερασιτέχνες ηθοποιούς αλλά και τους συντελεστές που όλοι τους εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους σε κάθε παράσταση.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα στην Αγροτολέσχη Μάρπησσας ο Α.Μ.Ε.Σ. ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ για πρώτη φορά οργάνωσε μια εκδήλωση
όπου δείχνει ξεκάθαρα την δυναμική του συλλόγου στα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με περιοδείες σε Βόλο και Πάτρα συνεχίζουν την "κούρσα διαδοχής" στη Νέα Δημοκρατία, οι Κυριάκος Μητσοτάκης και Αδωνις Γεωργιάδης, που έβαλαν στο στόχαστρό τους τον Αλέξη Τσίπρα, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας, χαρακτήρισε "μεταβατικό" πρόεδρο του κόμματος τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στο μικροσκόπιο της εφορίας θα μπαίνουν όλες οι κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών των φορολογούμενων που υπόκεινται σε έλεγχο Πόθεν Έσχες. Παράλληλα θα πρέπει να υποβάλλονται από τους ελεγχόμενους όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά στην περίπτωση που επικαλούνται τόκους καταθέσεων προηγούμενων ετών, ή πώληση εισηγμένων μετοχών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσοχή των πολιτών εφιστά η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, για ιστοσελίδα, στην οποία είναι διαθέσιμο λογισμικό απομακρυσμένης πρόσβασης σε συσκευές κινητής τηλεφωνίας, με ειδικού τύπου λειτουργικό.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Το Κοινοβούλιο της Καταλονίας ενέκρινε σήμερα ένα ψήφισμα χωρίς προηγούμενο, κηρύσσοντας την έναρξη της διακοπής των σχέσεων με την Ισπανία και το ξεκίνημα μιας διαδικασίας που αναμένεται να καταλήξει στη δημιουργία μιας ανεξάρτητης δημοκρατίας το αργότερο το 2017.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περισσότερα από 400.000 παιδιά Σύρων προσφύγων στην Τουρκία δεν πηγαίνουν σχολείο λόγω της αδυναμίας τους χειρισμού της τουρκικής γλώσσας, όπως και της έλλειψης μέσων, ένα φαινόμενο που συμβάλλει στην αύξηση του προσφυγικού ρεύματος προς την Ευρώπη, επισημαίνει το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (HRW).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos