Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2018 - Psts.gr

50 σκάφη αρόδου καθώς δεν υπήρχε χώρος να δέσουν...

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η δημιουργία ενός σύγχρονου και ασφαλούς αλιευτικού καταφυγίου στην Αλυκή της Πάρου αποτέλεσε για χρόνια ένα όνειρο ζωής και πάγιο αίτημα των επαγγελματιών και ερασιτεχνών αλιέων, των επιχειρηματιών της ευρύτερης περιοχής αλλά και όλων όσων επιθυμούσαν να προσεγγίζουν το λιμάνι της από την θάλασσα.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Δημήτρης Αρβανίτης από τον Σύλλογο «Τερψιχόρη» ανέλαβε την προεδρία του Ερασιτέχνη Φοίνικα Σύρου. Οι επαγγελματικός κλάδος της εστίας είναι ακόμη πιο κοντά στην ομάδα της Σύρου, αφού πλέον βρίσκεται στο τιμόνι του ερασιτέχνη.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Ο Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων στο πλαίσιο της δημιουργίας ενός δικτύου κοινωνικής αλληλεγγύης, αναπτύσσει και εκπονεί δράσεις ενίσχυσης των ευάλωτων ομάδων. Για τον σκοπό αυτό θεσμοθετείται η σύσταση και λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου, μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Νότιο Αιγαίο 2014-2020». Με αριθμ. 4180/30-09-2016 Απόφαση Ένταξης της Πράξης με τίτλο «Κοινωνικό Φαρμακείο Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων» και MIS 5002028 στο Ε.Π. «Νότιο Αιγαίο 2014-2020».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ο Δήμος Μυκόνου σε συνεργασία με την All For Blue της κ. Κατερίνας Τοπούζογλου και στα πλαίσια του σχεδίου δράσης που υλοποιούν από κοινού, πραγματοποιήθηκε υποθαλάσσιος καθαρισμός στην παραλία του Αγίου Χαραλάμπη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Την 05-06-2018 το απόγευμα συνελήφθη σε παραλία της Θήρας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, 43χρονη αλλοδαπή η οποία παρείχε υπηρεσίες μασάζ (χειροπρακτικές μαλάξεις) έναντι αμοιβής σε λουόμενους χωρίς άδεια της αρμόδιας αρχής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οκτώ ημέρες απομένουν για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μέχρι τότε θα πορευτούμε στοιχηματικά, τουλάχιστον όσον αφορά τις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις, με πρωταθλήματα της Βόρειας Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής, κατά κύριο λόγο.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όλα ξεκίνησαν τον Οκτώβρη του 2016 όταν ο Δήμος Αλίμου παραχώρησε τον πλαστικό τάπητα και με άμεσες κινήσεις της Π.Ε.Φ.Ο ΣΕΡΙΦΟΥ,μπήκαν οι βάσεις για την διαμόρφωση του χώρου. Με μπροστάρη την Π.Ε.Φ.Ο, αυτός ο αθλητικός πνεύμονας του νησιού, παραδώθηκε

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Πρόνοιας & Αλληλεγγύης Δήμου Πάρου ενημερώνει ότι στα πλαίσια του Κοινωνικού Φροντιστηρίου πρόκειται να παρασχεθεί δωρεάν πρόσθετη ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ διδακτική στήριξη από εθελοντή εκπαιδευτικό σε μαθητές των σχολικών μονάδων του Δήμου Πάρου, των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο επιχειρησιακού σχεδιασμού και στοχευμένων αστυνομικών ελέγχων για την αντιμετώπιση της διακίνησης μη νόμιμων μεταναστών συνελήφθησαν το χθες (5 Ιουνίου 2018) σε περιφερειακά αεροδρόμια του Νοτίου Αιγαίου συνολικά τέσσερις αλλοδαποί, οι οποίοι επιχείρησαν να επιβιβαστούν παράνομα σε διεθνείς πτήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos