Πέμπτη, 26 Νοεμβρίου 2020 - Psts.gr

Παρατείνεται έως και τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης Μεταφορικού Ισοδυνάμου Επιχειρήσεων για το Α’ εξάμηνο του 2020.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τη δυνατότητα παράτασης της ισχύος των πιστοποιητικών αξιοπλοΐας των πλοίων σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας, προβλέπει τροπολογία του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δεκτό έγινε το αίτημα της Κ. Μονογυιού όπως είχε τεθεί από τους Δικηγορικούς Συλλόγους Σύρου και Νάξου, τον Δήμο Μυκόνου, τον Σύλλογο Μηχανικών Κυκλάδων και άλλους φορείς για

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καλείσθε να προσέλθετε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αντιπάρου, στις 30 Νοεμβρίου 2020, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8.00 μμ, μέσω τηλεδιάσκεψης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Λάμπρος προσπαθεί να στηρίξει την Ελένη και είναι δίπλα της, αν και υποψιάζεται πως του κρύβει την αλήθεια για όσα έχει περάσει στη φυλακή

Κατηγορία LIFESTYLE

Φέρουμε σε γνώση των οικιακών καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής των Καμαρών αλλά και του Κοινοτικού Διαμερίσματος Νάουσας, περιοχών που πλήττονται άμεσα από την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών και δεν περιλαμβάνονται στους πίνακες της ΔΕΔΔΗΕ τα εξής:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι άνθρωποι με ομάδα αίματος Ο έχουν -κατά μέσο όρο- 12% μικρότερη πιθανότητα να μολυνθούν από κορωνοϊό, σε σχέση με τις άλλες ομάδες αίματος. Επίσης, όσοι έχουν αρνητική ομάδα αίματος (O-, A-, B- ή ΑΒ-), έχουν 21% μικρότερο κίνδυνο να κολλήσουν τον κορωνοϊό, σε σχέση με όσους έχουν θετική ομάδα, σύμφωνα με μία νέα καναδική επιστημονική μελέτη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο κορονοϊός ανησυχεί και προβληματίζει περίπου 8 τους 10 πολίτες σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της Pulse που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίου του ΣΚΑΙ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο καθηγητής Πολιτικής Υγείας του LSE εξηγεί σε ανάρτησή του στο Facebook τι είναι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού Covid-19

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια προσωπική ερώτηση δέχθηκε ο πρωθυπουργός από έναν μικρό μαθητή της ΣΤ’ τάξης του 8ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων στην διαδικτυακή συζήτηση που είχε μαζί τους. Ο Μανώλης ρώτησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν με δεδομένο το βαρύ πρόγραμμα που έχει, του μένει χρόνος για την οικογένειά του.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos