Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Aνησυχία από τις κλοπές και τις διαρρήξεις την ώρα που το νησί ετοιμάζεται για μία πολύ καλή τουριστική σεζόν 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τελικά το «θαύμα» έγινε και ο 61χρονος το μεσημέρι της Τρίτης αποχαιρέτισε με συγκίνηση τα πρόσωπα που είχαν γίνει για 5 μήνες η «δεύτερη οικογένειά» του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί που ανέδειξε η κληρωτίδα της αποψινής κλήρωσης είναι οι εξής: 10, 15, 22, 25, 27

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ένιωσα σαν να έζησα το πιο όμορφο όνειρο» έγραψε στο instagram η Γερμανίδα ξανθιά καλλονή Τόνι Γκαρν μετά τον ρομαντικό γάμο της στην Πάρο, πλάι στο κύμα, στο μοναστήρι του Αγ. Ιωάννη, με τον Βρετανό ηθοποιό Άλεξ Πέτιφερ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

H κεντρική είσοδος της OPAP Arena ολοκληρώνεται με τον ατσάλινο δικέφαλο αετό να δεσπόζει και να ξεχωρίζει

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το φινάλε της σειράς Σασμός αναμένεται να κόψει την ανάσα, αφήνοντας τους τηλεθεατές με πολλά ερωτηματικά, για τη δεύτερη σεζόν. Ο Μαθιός συλλαμβάνεται την ημέρα του γάμου του, για τη δολοφονία του Άγγελου.

Κατηγορία LIFESTYLE

Η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, το Διοικητικό Συμβούλιο της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων «Παναγία Εκατονταπυλιανή» Πάρου και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο της Ενορίας Κώστου Πάρου, με πνευματική χαρά και αγαλλίαση μας προσκαλούν στις λατρευτικές συνάξεις και

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την προσοχή των καταναλωτών για εκτός παγίου χρεώσεις σε λογαριασμούς τηλεφωνίας προερχόμενες από κλήσεις προς ειδικούς αριθμούς, εφιστά ο Συνήγορος του Καταναλωτή, καθώς έχει γίνει αποδέκτης πλήθους αναφορών από πολίτες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ύποπτο για την ευλογιά των πιθήκων κρούσμα διακομίστηκε από τη Νάξο σε νοσοκομείο αναφοράς στην Αθήνα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 20-06-2022 το πρωί συνελήφθη στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, 27χρονος ημεδαπός ο οποίος το πρωί της ίδιας ημέρας αφαίρεσε χρήματα και αξεσουάρ από δωμάτιο τουριστικού καταλύματος. Τα αφαιρεθέντα βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos