Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Μήνυμα για «επικίνδυνους καπνούς» έστειλε το 112 - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής για τη φωτιά που ξέσπασε σε προαύλιο εργοστασίου - Φόβοι για επέκταση στη βιομηχανική ζώνη - Διακοπή κυκλοφορίας λόγω της πυρκαγιάς

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Πέθανε το βράδυ της Δευτέρας η Υπουργός Εργασίας της Κύπρου Ζέτα Αιμιλιανίδου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τον χάρτη με τα σχέδια της Τουρκίας και τις προκλητικές της κινήσεις έχει στείλει το υπουργείο Εξωτερικών, με εντολή του Νίκου Δένδιας, στις πρεσβείες της Ελλάδας ανά τον κόσμο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Το τέλος του Γεράσιμου πλησιάζει, στη σειρά Σασμός. Ο πόλεμος ανάμεσα σε εκείνον και στον πατέρα του έχει ξεκινήσει.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ξεκίνησαν τα φαινόμενα στα βόρεια προάστια της Αθήνας, κατευθύνονται νοτιότερα

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Εξαιρετικές» είναι οι περιοχές κολύμβησης στην Ευρώπη, με την ποιότητα των υδάτων να έχει βελτιωθεί τις τελευταίες δεκαετίες. Σε ποια θέση βρέθηκε η Ελλάδα για το 2021;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Μια μεταρρύθμιση στις οργανωμένες της παραλίες που αν εφαρμοζόταν και στην Ελλάδα θα μπορούσε να προκαλέσει... επανάσταση ετοιμάζει η Ιταλία με την πίεση των Βρυξελλών.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου υπό την αιγίδα του Paros Festival στο Ανοιχτό Θεατράκι του Λυκείου Πάρου, παρουσιάστηκε ένα πράσινο έργο υποδομής που κατασκευάζεται στο νησί για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας και συνίσταται στο χτίσιμο λίθινων αναβαθμών στον Καβουροπόταμο της Πάρου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν με διάταγμα που υπέγραψε δίνει την εντολή να καταβάλλεται αποζημίωση ύψους 5 εκατομμυρίων ρουβλίων (79.272 ευρώ) στις οικογένειες κάθε μέλους της Εθνικής Φρουράς που σκοτώθηκε στην Ουκρανία και την Συρία, μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο το ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο TASS.

ertnews.gr

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σημαντικά μηνύματα για την ελληνική ναυτιλία έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια της έκθεσης «Ποσειδώνια 2022».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos