Δευτέρα, 07 Οκτωβρίου 2024 - Psts.gr

Την 07-10-2024 πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη στη Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 29χρονος ημεδαπός στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3,1- γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, -1,1- γραμμ. κατεργασμένης κάνναβης (σοκολάτα), -3,5- γραμμ. ψυχοτροπικών μανιταριών, μικροποσότητα μενθαφεταμίνης και -2- χαρτάκια εμποτισμένα με LSD.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επενδυτική φρενίτιδα διαρκείας επικρατεί στον κλάδο της τεχνητής νοημοσύνης τα τελευταία χρόνια, γεγονός που παρακινεί τους επίδοξους επιχειρηματίες να στρέψουν προς τα εκεί το βλέμμα τους ώστε να εξασφαλίσουν την προσοχή και εντέλει τα κεφάλαια των επενδυτών.

Κατηγορία ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

Ποια ήταν άραγε η εικόνα της Πάρου και των Κυκλάδων τρεις και τέσσερις αιώνες πριν; Πως έμοιαζαν τα λιμάνια και οι οικισμοί, ποια μορφή είχαν και τι τα συνδέει με το σήμερα;

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

 Νικολέτα Μακρυωνίτου Φωτογραφίες: Χριστίνα Γεωργιάδου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Μια παραδοσιακή συνταγή του νησιού για καραβόλους, σαλιγκάρια δηλαδή, στιφάδο, με μπόλικη ντομάτα, κρεμμύδι και κανέλα.

Ντίνα Πράσινου

«Είναι λίγοι τώρα πια οι καραβόλοι, πρώτα είχε πολλούς», λέει η κυρία Ντίνα Πράσινου, που οι καραβόλοι, δηλαδή τα σαλιγκάρια, ήταν από τα αγαπημένα της φαγητά.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Οι ομάδες της Πάρου άρχισαν τους αγώνες τους και τα αποτελέσματα τους έδειξαν ότι οι στόχοι θα είναι χαμηλοί και η ανταγωνιστικότητα περιορισμένη.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Κερμελίδης είναι ο νεκρός του φρικτού τροχαίου που έγινε στην Λάρισα τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Οκτωβρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι νέες αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για τις εκλογές του ΠΑΣΟΚ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με καθυστέρηση θα ξεκινήσει η εφαρμογή της προπληρωμένης κάρτας στα επιδόματα ΟΠΕΚΑ και ΔΥΠΑ από το νέο έτος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κινητήρια δύναμη τα επιπλέον έσοδα ύψους 4 δισ. ευρώ που αναμένεται να προκύψουν από τη σύλληψη της φορολογητέας ύλης σωρευτικά έως το 2027

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos