Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 - Psts.gr

Εξωραΐζεται ο χώρος του αρχαίου νεκροταφείου της Παροικίας, καθώς καθαρίζεται και φωτίζεται εκ νέου με απομάκρυνση χόρτων και αντικατάσταση του παλαιού φωτισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επίσημη Έναρξη του Olvia Spa στο Paros Agnanti Resort & Spa: Ένας Νέος Παράδεισος Πολυτέλειας και Χαλάρωσης

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το ChangerZ Youth Festival έρχεται και είναι ό,τι καλύτερο περίμενες να δεις και ν' ακούσεις αυτό το καλοκαίρι.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Συνεχίζουν σήμερα, Πέμπτη, τις εξετάσεις τους σε μαθήματα ειδικότητας οι περίπου 15.000 υποψήφιοι των ΕΠΑΛ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2024 τα εγκαίνια της 1ης Μπιενάλε Σύγχρονης Κεραμικής Τέχνης στην Ελλάδα στο Μουσείο Προϊστορικής Θήρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024 15:45

Συλλήψεις στις Κυκλάδες

Σύλληψη αλλοδαπού για πλαστογραφία στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 12-06-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Πάρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πάρου, 23χρονος ημεδαπός γιατί λειτουργούσε επιχείρηση η οποία καταλάμβανε τμήμα αιγιαλού-παραλίας με ανάπτυξη ομπρελοκαθισμάτων χωρίς άδεια.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σας καλώ σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου την Τρίτη 18-06-2024 και ώρα 19.30μ.μ. στο γραφείο της Κοινότητας Λευκών, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε στα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τις ημέρες που ο καιρός είναι πολύ ζεστός, ο οργανισμός μας αναζητάει γλυκιές γεύσεις που μας δροσίζουν και, ιδανικά, δεν έχουν πολλές θερμίδες, ώστε να μπορούμε να τις μεταβολίσουμε χωρίς να επιβαρυνθούμε παραπάνω.

Κατηγορία ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

ή και δεσποζόμενο. Τι να βάλετε στην πληγή; Να κάνετε αντιτετανικό; Όλες οι απαντήσεις για να μην θέσετε την υγεία σας σε κίνδυνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos