Σίφνος, Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας: Μαγειρική επί τω έργω...! (Βίντεο)

27 Φεβρουαρίου 2014 14:36

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δραστηριότητες στο 7ο Φεστιβάλ Κυκλαδικής Γαστρονομίας που διεξήχθη στις αρχές Σεπτεμβρίου στη Σίφνο ήταν τα ¨μαγειρέματα¨.

Οι κυκλαδικές αντιπροσωπείες των νησιών τα πρωινά κάθε ημέρας του Φεστιβάλ, μαγείρευαν τα παραδοσιακά πιάτα που θα παρουσίαζαν στο βράδυ στο χώρο εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στον Αρτεμώνα. Στα "μαγειρέματα", οι κυκλαδίτισσες μαγείρισσες, ένωναν το μεράκι τους για την πατροπαράδοτη κουζίνα του τόπου τους με το κέφι, την καλή τους διάθεση και την επιδεξιότητα τους να εκτελούν παραδοσιακές συνταγές ώστε το αποτέλεσμα της βραδινής παρουσίασης του κόπου τους να ήταν απολαυστικό και άκρως γευστικό!

Το parianostypos.gr σε συνεργασία με το cyclades24.gr, παρακολούθησε τις κυκλαδίτισσες επί τω έργω και σας παρουσιάζει σε βίντεο εικόνες από την προετοιμασία των τοπικών εδεσμάτων τους αποτυπώνοντας το ευχάριστο κλίμα της μαγειρικής δημιουργικότητάς τους!

Πατήστε εδώ για το Βίντεο...

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos