Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 - Psts.gr

Η Πορτογαλία αποφάσισε να χαλαρώσει τους περιορισμούς σχετικά με τον αριθμό των ανθρώπων που θα επιτρέπονται σε εστιατόρια και πολιτιστικούς χώρους, δύο εβδομάδες νωρίτερα από το προγραμματισμένο, καθώς η εκστρατεία εμβολιασμών εξελίχθηκε ταχύτερα από το αναμενόμενο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανεργία της τάξης του 15% καταγράφει στη χώρα μας η ΕΛΣΤΑΤ για τον μήνα Ιούνιο, σύμφωνα με την νέα έρευνα εργατικού δυναμικού που δημοσίευσε.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2021 17:56

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου με "rapid test" σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναλυτικά, η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε την Παρασκευή πως τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.625, εκ των οποίων 16 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στοίχημαν Αξιολόγηση: Γιατί να προτιμήσει κάποιος την stoiximan;

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέτρα για τα οποία προϊδέασε χτες ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, θα ξεκινήσουν να εφαρμόζονται από τα μέσα Σεπτεμβρίου, με το άνοιγμα δηλαδή των σχολείων σε όλη τη χώρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός νοσηλεύεται τις τελευταίες ώρες ο Νίκος Οικονομόπουλος, ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και μάλιστα με έντονα συμπτώματα. Ο τραγουδιστής, ο οποίος δεν είχε εμβολιαστεί κατά της covid, είχε αμφισβητήσει τα μέτρα κατά του κορονοϊού.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της κοινής έκθεσης των Λάκη Λαζόπουλου-Απόστολου Χαντζαρά στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην Πάρο.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Αγαπητοί/ες κύριοι/ες,

Σας προσκαλούμε σε εκδήλωση που συνδιοργανώνουμε με τον Σύνδεσμο Μαρπησσαίων και Αρχιλοχιτών Πάρου για τους Παριανούς αγωνιστές του 1821 και τη Μαντώ Μαυρογένους που θα πραγματοποιηθεί στην Παναγιά τη Φλουριά στους πρόποδες του Αγίου Αντωνίου στη Μάρπησσα.
Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας για τις υπαίθριες εκδηλώσεις λόγω covid-19. Η πρόσβαση είναι εύκολη (οδός Μάρπησσας-Αγίου Αντωνίου) και διατίθεται άνετος χώρος στάθμευσης οχημάτων.
Η είσοδος είναι ελεύθερη και προτείνεται για ελληνικό κοινό.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Η Πρόεδρος
Μάνια Αμπατζή

Η Γραμματέας
Χριστίνα Φωκιανού

flouria2

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos