Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2022 - Psts.gr

Οι τιμή του ηλιέλαιου έχει εκτοξευτεί μετά την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, με τα νοικοκυριά να αγωνιούν για το κόστος των φυτικών ελαίων και τους επαγγελματίες της εστίασης να σκέφτονται να σταματήσουν να σερβίρουν τηγανιτές πατάτες

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μια πρωτότυπη ιδέα μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης για το σκοπό της τουριστικής ανάπτυξης της κεντρικής Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Χρυσή Αυγή: Καθαρογράφηκε η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων της Αθήνας, που έστειλε τον αρχηγό της οργάνωσης Νίκο Μιχαλολιάκο και τους περισσότερους βουλευτές της στη φυλακή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 2, 8, 13, 16, 23 και Τζόκερ το 3.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Νικηφόρος αλλάζει χαρακτήρα κι ο ήρωας ξαφνικά θολώνει στο «Σασμό» απειλώντας τον Μαθιό. Τι συμβαίνει με τον νεαρό Κρητικό και τι προκαλεί την οργή του;

Κατηγορία LIFESTYLE

Τρεις καταθέσεις φωτιά ξετύλιξαν το κουβάρι της δολοφονίας της μικρής Τζωρτζίνας, «έδεσαν» την υπόθεση και οδήγησαν τις αρχές στη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως αποκάλυψε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παρατηρώντας την εξέλιξη της ακτοπλοϊκής κίνησης στα νησιά των Κυκλάδων κατά τις θερινές σεζόν των ετών 2019, 2020 και 2021, με βάση τα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, παρατηρούμε ότι το νησί της Πάρου βρίσκεται στην κορυφή των αφίξεων με τη Σαντορίνη και τη Μύκονο να ακολουθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιο και με δεσμευτικές προθεσμίες το υπουργείο Εσωτερικών καλεί δήμους, περιφέρειες και νομικά πρόσωπα ΟΤΑ να καθορίσουν τις ανάγκες τους σε μόνιμο προσωπικό.

Όπως προκύπτει από την εγκύκλιο, ο αριθμός των εγκεκριμένων, για το 2022, μόνιμων προσλήψεων ανέρχεται σε 1.143.

Διαγωνισμός με δώρο μπίρες ΕΖΑ lager και ΕΖΑ Pilsener

Ειδικότερα, για τους ΟΤΑ α΄ και β΄ βαθμού και τα Νομικά Πρόσωπα αυτών, εγκρίνονται: α) χίλιες εκατόν έντεκα (1.110) θέσεις μόνιμου προσωπικού και β) τριάντα τρεις (33) θέσεις δικηγόρων – νομικών συμβούλων με σχέση έμμισθης εντολής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με νέο όνομα και νέα σινιάλα σε γνώριμες θάλασσες! ΗSEAJETS ανακοινώνει την έναρξη δρομολογίων του νέου αποκτήματος της, του πολυτελέστατουSUPERSTAR!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Attica Group σε συνεργασία με την Inmarsat - παγκόσμιο ηγέτη στις δορυφορικές επικοινωνίες- και την Thetius -εταιρεία σύμβουλο ψηφιακών υπηρεσιών-κατά τη διάρκεια του συνεδρίου SmartMaritimeNetwork που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 30 Μαρτίου, ανακοίνωσανότι η

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos