Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 - Psts.gr

Τραγική φιγούρα θα είναι η Άσπα, στο τέλος της σειράς Σασμός.

Κατηγορία LIFESTYLE

Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κώστα Καραμανλής, ανέφερε πως η νέα κατεύθυνση που δίνεται στον ΚΟΚ αποσκοπεί στο μην έχουν οι ποινές τυφλό - τιμωρητικό χαρακτήρα, αλλά αντιθέτως να αποβλέπουν στη συμμόρφωση των οδηγών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η τιμή της βενζίνης συνεχίζει να «τραβά την ανηφόρα» και πιέζει την κυβέρνηση στην κατεύθυνση ενός δεύτερου «φουσκωμένου» σε σχέση με το πρώτο επίδομα Fuel Pass.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήνυμα για τις προκλήσεις της Άγκυρας μετά το πέρας της Συνόδου Κορυφής της ΝΑ Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στο Hyatt Regency της Θεσσαλονίκης - «Η ιστορία δεν ξαναγράφεται, κανείς δεν μπορεί να δεχθεί τον αναθεωρητισμό»

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 19:00

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δύο νέα προγράμματα επιδότησης διακοπών, για την ενίσχυση του εσωτερικού τουρισμού, θα τρέξουν στο άμεσο διάστημα, στα πρότυπα του Freedom Pass.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κακοκαιρία Genesis δείχνει τα «δόντια» της. Η Πολιτική Προστασία εξέδωσε νέα ανακοίνωση, με πλημμυρικά φαινόμενα να παρουσιάζονται σε πολλές περιοχές της χώρας, ενώ στάλθηκε μήνυμα από το 112 σε Βόρειο Αιγαίο, Μακεδονία και Θράκη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 18:25

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Πέμπτη 16-06-2022 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάσει του άρθρου 77 του Ν. 4555/2018( ΦΕΚ Τεύχος Α’ 133/19.07.2018) για τη μεταρρύθμιση του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (πρόγραμμα Κλεισθένης Ι)

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αναφερόμαστε σε απόφαση της ΚΔΕΠΑΠ που αφορά εκδήλωσή της.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos