Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Συναγερμός σήμανε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λιμεναρχείο Ρίου, μετά από σήμα, ότι δύο άτομα βρίσκονταν σε κίνδυνο, καθώς είχαν παρασυρθεί από τα ισχυρά θαλάσσια ρεύματα ενώ κολυμπούσαν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του τριημέρου Ελληνογαλλικής Φιλίας που διοργανώθηκε από το Δήμο Πάρου, το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα μια σεμνή και λιτή τελετή απόδοσης τιμών στο Μνημείο των Γάλλων Ναυτικών στη Σουβλιά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 9, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου, στο νησί της Πάρου θα λάβουν χώρα, με πρωτοβουλία του Δήμου, τριήμερες εκδηλώσεις Ελληνογαλλικής Γιορτής και Φιλίας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αν και οι οριστικές αποφάσεις εκκρεμούν, το Food Pass φαίνεται πως έχει «κλειδώσει», με το ποσό να ανέρχεται ανάμεσα σε 200 και 300 ευρώ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγει τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου η αυλαία της σχολικής χρονιάς 2022-2023 με πιο «χαλαρά» μέτρα στα σχολεία κατά της πανδημίας του κορονοϊού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η κυβέρνηση της ΝΔ επικύρωσε στη Βουλή προχθές με νόμο την απαράδεκτη Συμφωνία που συνήψε το Υπουργείο Πολιτισμού με τα ιδιωτικά μουσεία Κυκλαδικής Τέχνης στην Αθήνα, Μητροπολιτικό Μουσείο Τέχνης της Νέας Υόρκης και το Ινστιτούτο Αρχαίου Ελληνικού

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μια εκδήλωση υπό τον τίτλο «Οι αρχαιότητες δίπλα μας» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου στις 19:30 στην αίθουσα «Αρχίλοχος» υπό τη διοργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχίλοχος και του Paros Festival.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ο βυθός, πάντοτε ασκούσε γοητεία, κι όχι μόνο στους λάτρεις του καταδυτικού τουρισμού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09/10-09-2022 βραδινές ώρες πραγματοποιήθηκε στη Νάξο αστυνομική επιχείρηση με στόχο την πρόληψη και καταστολή κάθε μορφής παραβατικότητας εστιάζοντας στη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της οποίας ελέχθησαν 16 άτομα, 5 οχήματα και 8 καταστήματα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την 09-09-2022 το βράδυ συνελήφθη στην Άνδρο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Άνδρου, 39χρονος ημεδαπός, ο οποίος διώκονταν με έγγραφο της Στρατολογικής Υπηρεσίας Ανατολικής Αττικής για ανυποταξία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos