Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Ξεκίνησε τη λειτουργία της η ηλεκτρονική πλατφόρμα του νέου προγράμματος συνεισφοράς του Δημοσίου σε ευάλωτους οφειλέτες, με βασικό στόχο τη στήριξη της κύριας κατοικίας τους, μέχρι τη μεταβίβασή της στον Φορέα Απόκτησης και Επαναμίσθωσης Ακινήτων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Ειδικές Δυνάμεις της χώρας μας αναβαθμίζουν τις δυνατότητες επέμβασής τους σε οποιοδήποτε σημείο του Αιγαίου και σε ελάχιστο χρόνο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου σε Αγκαιριά και Αλυκή πραγματοποιήθηκαν θρησκευτικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις προς τιμήν της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μύκονο βαφτίστηκε το περασμένο Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου ο γιος του Τζώρτζη Μονογυιού, του επιχειρηματία που έφυγε πριν λίγους μήνες από τη ζωή μετά το σοκαριστικό τροχαίο με την Ferrari.

Κατηγορία LIFESTYLE
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 14:35

Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Πάρου

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις του άρθρου 74 του Ν.4555/2018, σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέρα 19-09-2022 και ώρα 19.30΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 14:14

Συλλήψεις στη Μύκονο

Σύλληψη (2) ημεδαπών για παραβάσεις σε καταστήματα στη Μύκονο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύλληψη μη νόμιμου αλλοδαπού στην Πάρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συνελήφθησαν χθες (14 Σεπτεμβρίου 2022) στη Μύκονο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Μυκόνου, δύο ημεδαποί (άνδρας και γυναίκα) σε βάρος των οποίων σχηματίστηκαν ξεχωριστές δικογραφίες για εμπόριο προϊόντων απομίμησης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 14:07

Στοίχημα: Ματς "ροντέο" στη Νορβηγία

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε το χρέος της, κέρδισε με 2-0 τη Λειψία και επιβεβαιώθηκε η βασική πρότασή μας για τη χθεσινή ημέρα. Σήμερα, Πέμπτη (15/09), το Europa League και το Conference League παίρνουν τη σκυτάλη από το Champions League, σε μία ημέρα που υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον, και η βετ365 προσφέρει όλα τα παιχνίδια με τεράστια γκάμα από στοιχηματικές επιλογές και κορυφαίες αποδόσεις.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Γράφει ο Κώστας Μητσέας για το Foxbet

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos