Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Αύξηση κατά 20% περίπου παρουσίασαν οι αφίξεις επισκεπτών κατά τον φετινό Αύγουστο στο νησί της Πάρου συγκριτικά με τον αντίστοιχο μήνα του 2021.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 17:22

Ανακοίνωση ΚΟΜΥ Πάρου - ΕΟΔΥ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Κινητές Ομάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ , θα πραγματοποιούν δωρεάν δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου covid-19 (rapid test) σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι από τους πρωτοπόρους σχεδιαστές μόδας που κατόρθωσε να ισορροπήσει συμβατικά και ριζοσπαστικά στοιχεία στις πρωτότυπες δημιουργίες του. Πρόκειται φυσικά για τον Γάλλο Ζαν Πωλ Γκωτιέ που φέτος γιόρτασε τα 70ά του γενέθλια, παραμένοντας μύθος για τον κόσμο της μόδας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα νέο τραγούδι με ήχο σύγχρονο, με δύναμη και ένταση, μέσα από την ιδιαίτερη φωνή του Χρήστου Θηβαίου έρχεται με την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς «Σασμός» στον Alpha. Στο link που ακολουθεί η πρώτη «γεύση» του brand new τραγουδιού με τίτλο «Χαμένη ζωή», σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Μια συναυλία γεμάτη αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής «έρχεται» στο Deck Paros Festival!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 16:36

Προβολή της εναλλακτικής Πάρου στη Γαλλία

Η εναλλακτική εικόνα της Πάρου παρουσιάζεται στο Travel blog της Γαλλίδας ΤravelWriter Sophie Nadeau που γράφει:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπήκαμε στον Σεπτέμβριο και συνεχίζουν να φθάνουν κρουαζιερόπλοια στο νησί της Πάρου μιας και το φθινόπωρο προσφέρεται για τουρισμό θαλάσσιας αναψυχής σε πιο ήρεμους από πλευράς κίνησης προορισμούς μετά το καλοκαίρι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 02 Σεπτεμβρίου 2022 16:10

Πρόσκληση στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας

​ Την Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022, ώρα 12.30, στο υπό ανακαίνιση Αρχαιολογικό Μουσείο Θήρας, η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων με ιδιαίτερη χαρά εγκαινιάζει, παρουσία της Υπουργού Πολιτισμού Λίνας Μενδώνη, την περιοδική έκθεση της Κόρης της Θήρας, ενός αριστουργήματος της πρώιμης αρχαϊκής γλυπτικής!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Την Τρίτη 30/8 πραγματοποιήθηκε στον Κώστο μια σεμνή τελετή μνήμης και τιμής ,αφιερωμένη στο Μέγα ευεργέτη της Πάρου Φραγκίσκο Βελέντζα!

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Σας προσκαλούμε την Τρίτη6-09-2022 και ώρα 09:00΄ σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Κοινότητας Νάουσας, στην αίθουσα του Κοινοτικού Καταστήματος, για την συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos