Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr
Nέα αίτηση για το Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο θα πρέπει να υποβάλλουν στην ΗΔΙΚΑ, οι παλαιοί δικαιούχοι προκειμένου να λάβουν εκ νέου την επιδότηση.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής πραγματοποιήθηκαν πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, οι παρακάτω διακομιδές ασθενών, οι οποίοι έχρηζαν άμεσης νοσοκομειακής περίθαλψης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Προβάδισμα οκτώ μονάδων στην πρόθεση ψήφου διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το πρώτο μέρος της δημοσκόπησης της εταιρείας Pulse για λογαριασμό του ΣΚΑΙ, που προβλήθηκε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ρώσοι σε απόγνωση προσπαθούν με κάθε τρόπο να γλιτώσουν την επιστράτευση, που εξήγγειλε νωρίτερα την Τετάρτη με διάγγελμά του ο Βλαντιμίρ Πούτιν, με τις φωτογραφίες νεαρών που προσπαθούν να περάσουν σε γεωργιανό έδαφος, να πυροδοτούν σχόλια χλεύης από τη μεριά των Ουκρανών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με τις ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας ψηφίστηκε επί της αρχής από την Ολομέλεια το νομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών 

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σε δηλώσεις του τόνισε πως: «Όταν απευθυνθώ στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ θα πω μόνο ένα πράγμα: η Ελλάδα δε θα φοβηθεί από τον επιθετικό γείτονά μας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • Σχέδιο αξιοποίησης του χώρου με την ανέγερση ενός μικρού νοσοκομείου. τη δημιουργία ενός οικισμού με εργατικές κατοικίες, καταστήματα και κέντρο νεοφυούς επιχειρηματικότητας
Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022 13:40

Λ.Σ Πάρου: Ο μεγάλος κατήφορος...

Γελάνε ακόμα και τα (ανύπαρκτα) πεζοδρόμια της Πάρου, με τη φράση του Δημάρχου«Φως σε όλα. Άπλετο φως παντού», λες και μετά τα όσα βγήκαν στη φόρα για την μαρίνα της Νάουσας, και να ήθελε, μπορούσε να βάλει τα πράγματα κάτω από το χαλί.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2022 συμπληρώνονται εικοσιδύο χρόνια από το τραγικό συμβάν του ναυαγίου του "ΕΞΠΡΕΣ ΣΑΜΙΝΑ" κατά το οποίο 81 συνάνθρωποί μας έχασαν τη ζωή τους.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις των άρθρων 255-257 και 268 του Ν.3463/2006 (Κώδικας Δήμων και Κοινοτήτων) και τις διατάξεις του άρθρου 3 του ΦΕΚ Β’ 1492/2007, σας προσκαλούμε σε έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π., που θα γίνει την 22η Σεπτεμβρίου2022 ημέραΠέμπτηκαι ώρα 12:00΄ στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Πάρου,για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos