Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 - Psts.gr

Κορυφώθηκαν την Κυριακή 17 Μαρτίου, οι γιορτινές εκδηλώσεις της Αποκριάς στην πρωτεύουσα της Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 18 Μαρτίου 2024 15:57

Νέα ισοπαλία η ΑΕ Πάρου, 1-1 στη Μήλο

Δεν κατάφερε να βρεθεί σε απόσταση 2 βαθμών από την πρωτοπόρο Θύελλα Καμαρίου η ΑΕ Πάρου και επιστρέφει με 1 πόντο από την αναμέτρηση της με τον Παμμηλιακό.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Έχει μεγάλο γλέντι σήμερα, Καθαρά Δευτέρα, στην Κόρωνο, με χορό, μουσική, τζαμπούνα, ντουμπάκι, πολλά πεντανόστιμα νηστίσιμα εδέσματα και τους εντυπωσιακούς και... εκκωφαντικούς Κουδουνάτους να διώχνουν μακριά τα κακά πνεύματα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η πλατφόρμα για την υποβολή των δηλώσεων πιθανόν να ανοίξει την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου ενώ τα εκκαθαριστικά του ΕΝΦΙΑ θα αναρτηθούν την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για την προσωπική της ζωή, τη σχέση με τον γιο της και την ενασχόλησή της με τα κοινά, σε συνέντευξη που έδωσε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Κατηγορία LIFESTYLE

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι 49 συλληφθέντες από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στη Σχολή Θετικών Επιστημών, του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, το απόγευμα του Σαββάτου. Η δίκη τους στο Αυτόφωρο αναβλήθηκς λόγω απουσίας μαρτύρων για τις 29 Μαρτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός σήμανε το πρωί της Καθαράς Δευτέρας στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Χαλκίδας, όταν ένας 21χρονος έπεσε από την υψηλή γέφυρα.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Καπνός και λάβα, σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, εξακολουθούν να βγαίνουν από το ηφαίστειο που εξερράγη το Σάββατο στην Ισλανδία, για τέταρτη φορά από τον Δεκέμβριο, ωστόσο οι Αρχές διαβεβαιώνουν ότι οι υποδομές και ένα κοντινό ψαροχώρι είναι προς το παρόν ασφαλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η 18η Μαρτίου είναι ημέρα υψηλού συμβολισμού για την Τουρκία: Είναι ημέρα που γιορτάζεται η νίκη των τουρκικών δυνάμεων εναντίον των δυτικών συμμάχων στην εκστρατεία της Καλλίπολης το 1915. Στο μήνυμά του

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos