Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Με απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννη Πλακιωτάκη συστηματικοί έλεγχοι στα πλοία για την τήρηση των μέτρων για τον κορωνοϊό

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2143) που μοιράζει πάνω από 1,57 εκατ. ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εδώ και 1 μήνα παρατηρείται οτι η γνωστή και αγαπημένη χορεύτρια Αναστασία Γιούσεφ να κάνει αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δυκτύωσης ενα συγκεκριμένο κομμάτι που ξεσηκώνει στο άκουσμα του τον » Παπαγάλο» , το οποίο ανήκει στον κύπριο τραγουδιστή και τραγουδοποιό Αντώνη Οικονόμου ..

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Πέμπτη ανακοινώνονται 24 νέα κρούσματα κορωνοϊού στην Ελλάδα, ενώ οι νεκροί είναι 188.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με απέραντη στοργή και τρυφερότητα άγγιζε ο κτηνοτρόφος κάθε νεογέννητο αρνάκι που έβλεπε το φως της ζωής στο νοικοκυριό του.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

O Nίκος Συρμαλένιος συνυπέγραψε μαζί με άλλους 44 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ερώτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, για τον Μηχανισμό ενίσχυσης της απασχόλησης «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εως και τις 29 Ιουλίου 2020 παρατείνεται η προθεσμία υποβολής φορολογικών δηλώσεων για τα φυσικά και νομικά πρόσωπα, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ένα από τα πιο παραδοσιακά, ζωντανά και όμορφα πανηγύρια της Πάρου το οποίο πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο στις Καμάρες στις 28 Ιουνίου επ΄αφορμή της εορτής Πέτρου Παύλου και Αγίων Αποστόλων, αναβάλλεται φέτος.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Η έναρξη του σχολικού έτους 2020-2021 σε όλες τις σχολικές μονάδες της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020”, ανέφερε η ανακοίνωση που “βγήκε” το μεσημέρι της Πέμπτης (18.06.2020)

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του «Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Πάρου – Αντιπάρου», «Μαρία Ναυπλιώτη», ευχαριστεί θερμά τα μέλη του, για την προσφορά τους στην εαρινή αιμοληψία, δίνοντας το παρόν στο κάλεσμα του συλλόγου μας, με 730 συμμετοχές, προσφέροντας 656 φιάλες αίματος.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos