Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2020 - Psts.gr

Πραγματοποιήθηκε η αποψινή κλήρωση του Τζόκερ (2137) που μοιράζει πάνω από 11 εκατομμύρια ευρώ στους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας κερδών (5+1).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα αποκαλυπτήρια του τηλεοπτικού σποτ προώθησης του ελληνικού τουρισμού έγιναν σήμερα, Πέμπτη, στο Ζάππειο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσεις τα αθλητικά σου στο ντουλάπι και να επιλέξεις κάτι πιο άνετο;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αναφορικά με το θέμα της κοπής των δένδρων στην Αλυκή, θεωρώ αναγκαία την απάντησή μου, για την αποκατάσταση της αλήθειας, καθώς με λύπη μου διαπίστωσα ότι η κοινή ανακοίνωση του Δήμου και της Δημοτικής Κοινότητας Αγκαιριάς, περιείχε ανακρίβειες .

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο τουρισμός, η υγειονομική θωράκιση των νησιών εν μέσω πανδημίας και η στήριξη της απασχόλησης και των επιχειρήσεων, κυριάρχησαν στη συζήτηση

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά από την πρωτόγνωρη δοκιμασία της πανδημίας του Covid-19, τα γυρίσματα μέρους της ταινίας στην Αμοργό θα είναι μια τεράστια ανάσα αναζωογόνησης και ένα μήνυμα αισιοδοξίας προς όλους όσους σκέφτονται να επισκεφτούν την Αμοργό.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Εκπαίδευση από εκπροσώπους της κατασκευάστριας εταιρείας στα μηχανήματα μοριακής ανάλυσης εξετάσεων που προμηθεύτηκε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, πραγματοποίησαν σήμερα ιατροί του Νοσοκομείου Σύρου και μέσω SKYPE ιατροί των νοσοκομείων Νάξου και Θήρας, στα οποία πρόκειται να παραδοθούν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Είναι η στιγμή που η θάλασσα… κυριεύει τα πάντα. Η στιγμή που μια καθίζηση κάνει ένα τεράστιο κομμάτι γης να “χαθεί” μέσα στα νορβηγικά νερά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Τα στοιχεία που παρουσιάζονται αφορούν περιστατικά από την επιδημιολογική επιτήρηση της νόσου από το νέο κορωνοϊό (COVID19), με βάση τα δεδομένα που έχουν δηλωθεί στον ΕΟΔΥ και καταγραφεί μέχρι τις 04 Ιουνίου 2020 (ώρα 15:00).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos