Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 - Psts.gr
«Ένας μικρός αριθμός νησιών είναι ήδη covid free. Όλοι οι κάτοικοι, στο Μεγανήσι, τον Κάλαμο, και στο Καστό, στο Ιόνιο πέλαγος , και της Ικαρίας στο Αιγαίο, εμβολιάσθηκαν»
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάρος 1930. Από το έμπα του φθινοπώρου, η φύση ξεδίπλωνε το άγριο πρόσωπό της στην αγροτιά της Πάρου και μαζί του ερχόταν το κοπιώδες προοίμιο για το γεννοβόλημα της γης: H άροση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 19:06

Επιστρεπτέα προκαταβολή 6: Άνοιξε η πλατφόρμα

Άνοιξε πριν από λίγο η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων για την επιστρεπτέα προκαταβολή 6, η οποία και θα μείνει ανοικτή μέχρι και τις 22 Φεβρουαρίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην εποχή των social media τίποτα δεν μένει κρυφό γύρω από το σεξ. Αλήθεια πόση ικανοποίηση μας χαρίζει αυτή η digital σεξουαλική επανάσταση;

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση και τη συμφωνία στο Ισραήλ, μεταξύ του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Μπέντζαμιν Νετανιάχου για το φάρμακο κατά του κορωνοϊού που παρασκευάζεται από τον καθηγητή Ναντίρ Αρμπέρ, ξεκίνησαν οι επαφές ανάμεσα στις δυο χώρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού μπαίνουν οι περιφερειακές ενότητες Αχαΐας και Εύβοιας, πλήν της Σκύρου - Παραμένουν στο επίπεδο αυτό οι δήμοι Αγίου Νικολάου, Θήρας και Μυκόνου
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Γιάννης Καλλιάνος δίνει αναλυτική πρόγνωση για την Αττική ανά τετράωρο τις επόμενες ημέρες - Ισχυρές συστάσεις της Πολιτικής Προστασίας ενόψει της κακοκαιρίας

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υψηλά είναι τα κρούσματα του κορωνοϊού στην Ελλάδα για ακόμα μια μέρα στις μεγάλες περιφερειακές ενότητες της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σήμερα ανακοινώνουμε 1410 νέα κρούσματα της λοίμωξης του νέου κορωνοϊού (COVID-19), εκ των οποίων 0 εντοπίστηκαν κατόπιν ελέγχων στις πύλες εισόδου της χώρας.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έκτακτη Σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κυκλάδων συγκλήθηκε, σήμερα, μέσω τηλεδιάσκεψης, λόγω της επερχόμενης κακοκαιρίας και του υψηλού κινδύνου εκδήλωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 4

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos