Τετάρτη, 05 Οκτωβρίου 2022 - Psts.gr

Ο κορονοϊός επιμένει στην Ιταλία καθώς αυξάνεται και πάλι ο αριθμός των ασθενών που κάνουν εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Mεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης περίπου 95 μεταναστών, σύμφωνα με τους επιβαίνοντες, βρίσκεται σε εξέλιξη από το Λιμενικό Σώμα στη θαλάσσια περιοχή των Κυθήρων κοντά στο λιμάνι Διακοφτίου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Line, Baba Au Rum και The Clumsies βρίσκονται στα 50 καλύτερα μπαρ του κόσμου. Tα βραβεία The World’s 50 Best Bars ανακοινώθηκαν την Τρίτη το βράδυ και στην κορυφή της λίστας βρέθηκε το Paradiso στη Βαρκελώνη.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στις Κυκλάδες από τις βραδινές ώρες της Τετάρτης 5 Οκτωβρίου. Κύριο χαρακτηριστικό της καιρικής αλλαγής θα είναι οι ισχυροί άνεμοι οι οποίοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φθάνουν σε ένταση τα 8 μποφόρ.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Συμφωνία για προσπάθεια συγκράτησης των τιμών σε πενήντα βασικά προϊόντα, ανακοίνωσε με τα τη συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους λιανεμπορικών επιχειρήσεων και τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ, ο υπουργός Ανάπτυξης ΄'Αδωνης Γεωργιάδης.
Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία ο Διαγωνισμός, με δώρο 5ημερο στην πανέμορφη Πάρο !

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα στατιστικά στοιχεία του Λιμεναρχείου Πάρου που αφορούν στις ακτοπλοϊκές αφίξεις τουριστών κατά τον Σεπτέμβριο 2022 είναι αδιάψευστα!

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε νέο κρεσέντο επιθετικότητας απέναντι στην Ελλάδα επιδόθηκε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, Χουλουσί Ακάρ. Είχε άλλωστε το «κατάλληλο» ακροατήριο: Μιλούσε στην τελετή έναρξης της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς στην Ακαδημία της Πολεμικής Αεροπορίας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Κατερίνα Μονογυιού επισκέφτηκε την Κύθνο για να τιμήσει τον Άγιο Ιγνάτιο, Μητροπολίτη Μαριουπόλεως.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποσύρθηκε εδώ και κάποια χρόνια από τα τηλεοπτικά φώτα, και έχτισε μια νέα ζωή στο αγαπημένο της νησί την Πάρο.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos