Τρίτη, 12 Απριλίου 2022 - Psts.gr

Την Τρίτη 12 Απριλίου 2022, συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Νοτίου Αιγαίου, όπως αυτό προήλθε από τις νόμιμες αρχαιρεσίες της 8 ης & της 9 ης Απριλίου 2022, με τριετή θητεία.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι τυχεροί αριθμοί στη κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 9, 14, 17, 29, 45 και Τζόκερ ο αριθμός 10.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Της Γκρέις Ρόμπερτς, ερευνήτριας στην Ιολογία στο Πανεπιστήμιο του Leeds

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στην καρδιά της άνοιξης και του Αρχιπελάγους, εκεί όπου οι μυρωδιές της ανθισμένης γης σμίγουν με το γαλάζιο ουρανού και θάλασσας στην πιο όμορφη συμφωνία, εκεί όπου η ηρεμία ενώνεται με τη χαρά, «αναδύεται» η μέγιστη στιγμή της Χριστιανοσύνης.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 07/04/2022 η διοικητική παράδοση - παραλαβή για χρήση του έργου «Ενεργειακή Αναβάθμιση Λυκείου Παροικιάς», συνολικής αξίας 215.994,34 ευρώ, το οποίο χρηματοδοτήθηκε από το Πράσινο Ταμείο και ιδίους πόρους του Δήμου Πάρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

HAtticaGroup, και ηBlueStarFerries,για άλλη μία φορά στέκονται αρωγοί στα προβλήματα των νησιών που εξυπηρετούν και δραστηριοποιούνταιι για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η γεωγραφική κατανομή των σημερινών κρουσμάτων

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου θα ήθελε να ενημερώσει τους κατοίκους και τους επαγγελματίες του νησιού,πως από την Παρασκευή 15 Απριλίουθα αρχίσειαυστηρά η απαγόρευση εισόδου στον Παραδοσιακό Οικισμό της Χώρας από τις εισόδους ΟΤΕ, Λάκκα, Ρόχαρηκαι Φάμπρικα (στο ύψος της διασταύρωσης του Μαούνα).

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συναγερμός έχει σημάνει στη Νέα Υόρκη, καθώς υπήρξαν πυροβολισμοί σε σταθμό του μετρό στο Μπρούκλιν και πολλά άτομα δέχθηκαν τα πυρά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου (άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 15.690. Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.195.887 (ημερήσια μεταβολή +0.5%), εκ των οποίων 49.0% άνδρες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos