Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 - Psts.gr

Η σειρά Σασμός έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες του Alpha, αφού η τροπή που έχουν πάρει οι εξελίξεις των πρώτων επεισοδίων, τον έχουν φέρει και πάλι πρώτο σε τηλεθέαση.

Κατηγορία LIFESTYLE

Παρά τις έντονες τουρκικές πιέσεις που ασκούνται τις τελευταίες ημέρες προς τις ΗΠΑ για τους εξοπλισμούς και την αναβάθμιση των τουρκικών μαχητικών F-16, τα προβλήματα για την Άγκυρα διογκώνονται.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα έκτακτη γενική συνέλευση της Ε.Π.Ο. η οποία είχε ως θέμα το εάν θα πραγματοποιηθούν τα τοπικά πρωταθλήματα, η Γ’ εθνική και τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου γυναικών.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι βοηθητικές υποδομές στο γήπεδο της Αλυκής είναι ανύπαρκτες. Δεν υπάρχουν αποδυτήρια ούτε ντουζιέρες για τους αθλούμενους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δείτε σε απ΄ευθείας μετάδοση απόψε στις 20:30 τα εγκαίνια του νέου γηπέδου της ΑΕΚ «OPAP Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια και το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η Σοφία Χατζηπαντελή είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων ημερών.

Κατηγορία LIFESTYLE

 Ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου για τις προσαρτήσεις ουκρανικών εδαφών από τη Ρωσία, το σαμποτάζ στους αγωγούς Nord Stream και την αίτηση ένταξης που υπέβαλε η Ουκρανία.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πριν από λίγο το Γραφείο Τύπου των Αδελφών της Ιταλίας μετέδωσε τη δήλωση της ηγέτιδας των Αδελφών της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, σχετικά με την ανακοίνωση της Μόσχας περί προσάρτησης των τεσσάρων ουκρανικών περιοχών, σε συνέχεια του σχετικού δημοψηφίσματος των προηγούμενων ημερών.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μετά την απόφαση του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν για την προσάρτηση ουκρανικών κατεχομένων από τη Ρωσία, το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε ανακοίνωση.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα συγχαρητήριά τουεξέφρασε ο βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας κ. Φίλιππος Φόρτωμας, για τις επιχορηγήσεις συνολικού ποσού 924.947,34€ που εγκρίθηκαναπό την ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών, με απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Στέλιου Πέτσα, για την κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών τους, την κάλυψη των λειτουργικών δαπανών των σχολείων τους και την υλοποίηση έργων και επενδυτικών δραστηριοτήτων τους.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos