Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 - Psts.gr

Το νέο υπουργικό συμβούλιο του νεοεκλεγέντα Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη ανακοίνωσε επισήμως η Προεδρία της Δημοκρατίας σήμερα το απόγευμα.

Κατηγορία LIFESTYLE

Κατά την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, κάτοικοι και επισκέπτες της Αμοργού, έχουν τη χαρά να ζήσουν την αναβίωση ενός πατροπαράδοτου Αμοργιανού τοπικού εθίμου το οποίο συναρμόζει τα ήθη της παλαιάς Αμοργού με τα συμβολικά νοήματα της λαϊκής παράδοσης για το τέλος της περιόδου των Αποκριών και την αρχή της Σαρακοστής.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μορφή χιονοστιβάδας έχει εκλάβει η υπόθεση του πρώην Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας και Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Παύλου Πολάκη, καθώς η χθεσινή καθαίρεσή του από Τομεάρχης Διαφάνειας και η παραπομπή του στην Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος προμηνύει, καθώς φαίνεται, τη διαγραφή του από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ολοκληρώθηκε στα Χανιά το Περιφερειακό πρωτάθλημα Νήσων Αιγαίου και Κρήτης.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2023 10:20

Προγνωστικά Ιταλίας: Λάτσιο – Σαμπντόρια

Στον αγώνα της ημέραςπου ξεχωρίσαμε από τους σημερινούς τηςSerieA, η Λάτσιουποδέχεται την Σαμπντόρια.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σφοδρή κριτική δέχθηκε η ομάδα της Τσάμπιονσιπ από τους οπαδούς της λόγω ενός προωθητικού e-mail με προσφορά* στοιχηματισμού.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos