Τρίτη, 11 Απριλίου 2023 - Psts.gr

Αποχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ - Αρνητικά ψήφισαν ΚΚΕ, ΜεΡΑ25 και Ελληνική Λύση - Την οριστική απόφαση θα λάβει πλέον η Ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου στις αρχές Μαΐου

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ένα πολύ ευχάριστο παιχνίδι με πολλά γκολ και ανταγωνιστικό στο μεγαλύτερο μέρος του, παρακολούθησαν οι 200 θεατές στο Δημοτικό Στάδιο της Παροικιάς.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Προδρόμου «Σκόπας ο Πάριος» διοργανώνει και μας προσκαλεί το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, στην καθιερωμένη συνεστίαση που πραγματοποιείται στη μνήμη των νεκρών του χωριού.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Δήμος Μυκόνου καλεί ιδιοκτήτες και διαχειριστές διαθέσιμων ακινήτων, στη νήσο Μύκονο, όπως εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ενδεχόμενη σύναψη μισθωτικής σχέσης με τον Δήμο Μυκόνου.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι μέρες της Μεγάλης Εβδομάδας θα κυλήσουν στα νησιά των Κυκλάδων με σχετικά άστατο, ωστόσο καλό γενικά καιρό. Δεν θα σημειωθούν βροχοπτώσεις, ενώ θα επικρατήσει κατά διαστήματα αραιή συννεφιά όπως άλλωστε προστάζει και η παράδοση των ημερών.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδεια προβλέπεται για τις γυναίκες του ιδιωτικού τομέα που θέλουν να επισκεφθούν τον γυναικολόγο προβλέπει τροπολογία του Υπουργείου Εργασίας που ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σύμφωνα με τους αλιείς της Νάουσας, στο λιμάνι του οικισμού, δεν ανάβει πλέον ο κόκκινος φανός του αριστερού φάρου, το φως του οποίου κατά τις νυχτερινές ώρες βοηθούσε στην ασφαλή διέλευση των σκαφών που κατέπλεαν ή απέπλεαν από το λιμάνι.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα μία υποψηφιότητα στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, ανακοινώνει η παράταξη "Μπροστά το Νότιο Αιγαίο", αυτή τη φορά για την Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, αυτή του Μάριου Κλωνάρη.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βραδιά Τσάμπιονς Λιγκ η αποψινή, με δύο ματς για τα προημιτελικά της διοργάνωσης, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Μπενφίκα να θέλουν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα κόντρα σε Μπάγερν και Ίντερ, αντίστοιχα.

Κατηγορία ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Το Δημοτικό σχολείο Νάουσας είναι από τα πιο νέα σχολικά κτίρια της Πάρου. Η αίθουσα των εκδηλώσεων του αποτελεί έναν από τους ωραιότερους και πληρέστερους χώρους με πολλές δυνατότητες και για άλλες χρήσεις.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 3

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos