Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 - Psts.gr

Το «αντιπύρ» είναι μια κατασβεστική μέθοδος που χρησιμοποιεί η Πυροσβεστική με ελεγχόμενη καύση σε βλάστηση μεταξύ των πυροσβεστών και του κινούμενου μετώπου της φωτιάς.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Oλοκληρώθηκαν οι εργασίες συντήρησης της οροφής, της αίθουσας πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου – Μάρπησσας, για την αντιμετώπιση της εισροής υδάτων.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 17:51

Συλλήψεις σε νησιά των Κυκλάδων

Σύλληψη ημεδαπού για ναρκωτικά στη Σύρο

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ο Βαγγέλης Τάβος, εκλεκτός του Έντι Ράμα, είναι ο νικητής στις εκλογές για την ανάδειξη του νέου δημάρχου Χειμάρρας.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Έκρηξη σημειώθηκε την Κυριακή (5/8), το μεσημέρι στη θαλάσσια περιοχή Ψαλτού Ρόδου, σε μηχανοκίνητη λέμβο με έξι αλλοδαπούς επιβαίνοντες, υπηκόους Ιταλίας. Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ρόδου ότι χρειάζονταν βοήθεια, καθώς υπήρχαν τραυματίες.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τον τρόμο έζησε μία 29χρονη στα Κουφονήσια, όταν διαπίστωσε πως τη στιγμή που βρισκόταν στο μπάνιο του ξενοδοχείου της, ένας 43χρονος προσπαθούσε να την βιντεοσκοπήσει.

 

 

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πτώση επισκεψιμότητας, αύξηση προσφοράς, ανταγωνισμός από άλλους premium προορισμούς στη Μεσόγειο και πιέσεις στο διεθνές οικονομικό περιβάλλον φέρνει πτώση στις ενοικιάσεις - Υψηλό ωστόσο το ενδιαφέρον για αγορά.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στον τελικό του άλματος επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 προκρίθηκαν η Κατερίνα Στεφανίδη και η Αριάδνη Αδαμοπούλου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Στη Μέση Ανατολή είναι στραμμένα τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη, όπου ο φόβος για μια γενικευμένη σύρραξη ολοένα και κλιμακώνεται, καθώς φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου τα αντίποινα του Ιράν κατά του Ισραήλ.

Κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2024 13:21

Σύλληψη ημεδαπού στη Φολέγανδρο

Τις μεσημβρινές ώρες χθες, στελέχη της Λιμενικής Αρχής της Φολεγάνδρου προέβησαν στη σύλληψη ενός 53χρονου ημεδαπού στο λιμάνι της Φολεγάνδρου.

Κατηγορία ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σελίδα 1 από 2

Ειδησεογραφικός, Ενημερωτικός, Ιστότοπος με σεβασμό στην αμερόληπτη ευρεία παρουσίαση των γεγονότων. Έγκυρη και έγκαιρη καθημερινή ενημέρωση!

 

 online mediaΜέλος του μητρώου
 ONLINE MEDIA
  Επικοινωνία

 

Διαγωνισμός

diagonismoi prosexos